Spring naar content

Vrijwilligerswerk

Binnen Lister werken veel vrijwilligers in verschillende ondersteunende functies. Als vrijwilliger draag je bij om Lister een mooie organisatie te laten zijn. Zo wordt bijvoorbeeld de balie van het hoofdkantoor van Lister om beurt bemand door 10 vrijwilligers. Andere voorbeelden zijn vrijwilligers als chauffeur, interne postmedewerker, lunchmedewerker, facilitair en communicatiemedewerker. In deze banen krijg je de kans om een fijne werkplek te hebben waarin je kan leren, ontwikkelen en wie weet door kan stromen naar een werkplek buiten Lister of een betaalde baan. Bespreek met je trajectbegeleider de mogelijkheden of bekijk het aanbod op website Lister.

Wil je graag aan het werk? Betaald of onbetaald? Lister kan je helpen bij het vinden van (vrijwilligers)werk. De trajectbegeleider van jouw locatie is je eerste aanspreekpunt als je vragen hebt en kan je vertellen welke mogelijkheden er zijn binnen en buiten Lister.

Lister heeft een adviseur werk in dienst: Therese Venema. Zij kan je helpen bij:

  • het inventariseren van en adviseren over jouw mogelijkheden voor  werk;
  • plan van aanpak maken waarbij jij en je begeleider verdere stappen kunnen zetten voor werk;
  • het regelen van ondersteuning (trajectbegeleiding) om je te helpen bij het vinden van (betaald) werk;
  • het onderzoeken van de mogelijkheden om binnen Lister betaald of vrijwilligerswerk te doen;
  • het beantwoorden van vragen over financiële en uitkeringszaken bij werkhervatting.

Je kunt een afspraak  maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij adviseren je om je trajectbegeleider mee te nemen naar dit gesprek.

Contactgegevens

Therese Venema
Contactpersoon voor locaties Utrecht Stad
E: theresevenema@lister.nl
T: (030) 236 10 78 / (06) 19 947 47 16

Vacatures

Werk en Activering heeft een netwerk van werkgevers en organisaties waardoor er regelmatig vacatures binnen komen. Deze kun je vinden onder Vacaturebank voor cliënten.

Voor cliënten die (weer) aan de slag willen in een betaalde baan of gaandeweg hun afstand tot de arbeidsmarkt willen verkleinen, werkt Lister samen met verschillende organisaties en re-integratiebedrijven zoals Wij 3.0, Werkpad, Jobstap.

Meer informatie over werkmogelijkheden buiten Lister kun je onder andere vinden op:

www.jekuntmeer.nl

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.