Figaro

Het Administratiekantoor Figaro is een leerwerkbedrijf vanuit Lister en gevestigd op het Centraal Bureau van Lister. Dit kantoor verzorgt de financiële administratie van diverse opdrachtgevers. Er is plek voor 6 á 7 deelnemers. De deelnemers hebben allemaal een interesse en/of achtergrond in de financiële wereld en zijn zeer gemotiveerde werkers.

Voor wie is Figaro?

Volwassenen met een interesse en/of achtergrond in de financiële wereld. Een maatwerkvoorziening is noodzakelijk als je geen cliënt van Lister bent of ambulante begeleiding van Lister ontvangt. De trajectbegeleider kan daar advies en informatie over geven.

Begeleiding

Jan Hajes is als inhoudelijk deskundige verbonden aan dit bedrijf. Naast Figaro heeft hij zijn eigen administratiekantoor Kadanz en verzorgt hij financiële diensten en belastingadvies voor particulieren, ZZP’ers, stichtingen en projectmatig voor bedrijven. Verder is er vanuit Lister een trajectbegeleider werk en activering gekoppeld aan Figaro voor de begeleiding van de deelnemers in hun traject naar werk. Met de trajectbegeleider (in samenwerking met overige betrokkenen) van Lister wordt een traject uitgezet naar werk of ander vrijwilligerswerk/dagbesteding. Bij Figaro kun je maximaal twee jaar werken en leren door onder andere zelfstudie. Daarna ga je onderzoeken of je kunt doorstromen.

Contactpersoon

Ton, trajectbegeleider werk en activering
Lister Centraal Bureau
Eerste verdieping
Furkaplateau 15, 3524 ZH, Utrecht
06 22 53 63 24

Werkdagen

Dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 15 uur.

Vergoeding

Van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Vergoeding

€ 2,25 per uur – maximaal € 180,- per maand en € 1800,- per jaar.