Leerwerkbedrijf Figaro

Administratiekantoor Figaro is een leerwerkbedrijf vanuit Lister. Je kunt Figaro vinden op het Centraal Bureau van Lister.

Het administratiekantoor verzorgt de financiële administratie van verschillende opdrachtgevers. Er is plek voor 6 of 7 deelnemers. De deelnemers vinden het leuk om met cijfers te werken. Of ze hebben al in de financiële wereld gewerkt. Ze zijn allemaal erg enthousiast over hun werk bij het leerwerkbedrijf.

Voor wie is Figaro?

Je werkt graag met cijfers. Of je hebt dit soort werk al eerder gedaan. 

Maatwerkvoorziening

Ben je een cliënt van Lister? Dan heb je geen maatwerkvoorziening nodig. Krijg je ambulante begeleiding of ben je geen cliënt van Lister? Dan heb je deze voorziening wel nodig. Neem hierover contact op met de trajectbegeleider.

Begeleiding

Jan Hajes begeleidt de deelnemers bij leerwerkbedrijf Figaro. De financiële administratie heeft geen geheimen voor hem. Jan heeft ook zijn eigen administratiekantoor Kadanz. Hij helpt particulieren, ZZP’ers, stichtingen en bedrijven met financiële diensten en belastingadvies. 

Lister heeft een trajectbegeleider werk en activering bij Figaro. Deze begeleider werkt met  de deelnemers aan hun traject naar werk. In dat traject werk je toe  naar betaald werk, vrijwilligerswerk of dagbesteding. 

Je kunt maximaal 2 jaar bij Figaro werken en leren. Dat kan onder andere met zelfstudie. Daarna kijk je of je kunt doorstromen.

Contactpersoon

Jens, trajectbegeleider werk en activering:

Werkdagen

Maandag dinsdag, woensdag en donderdag.

Werktijden

Van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Vergoeding

€ 2,25 per uur – maximaal € 180,- per maand en € 1800,- per jaar.