Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw kantoor voor de gebiedsteams ggz in Overvecht en Lister Overvecht BW

2 maart 2023

Vanaf dinsdag 14 maart zitten de Gebiedsteams ggz Overvecht Noord en Overvecht Zuid en Lister Overvecht BW op de Gloriantdreef 4 in Utrecht, eveneens in de wijk Overvecht. De verhuizing vindt plaats van donderdag 9 maart tot en met maandag 13 maart.

De kantoorruimte aan de Kaap Hoorndreef van waaruit de Gebiedsteams ggz Overvecht Zuid van Lister en het Gebiedsteam ggz Overvecht Zuid & Noord van Altrecht werkt, krijgt een andere bestemming. De gebiedsteams moeten dit pand daarom verlaten. De Gebiedsteams in Overvecht en het Lister Overvecht BW team hebben al langer de wens om intensiever te kunnen samenwerken om zo de behandeling en de begeleiding van cliënten in Overvecht nog beter te organiseren. Daarom is gezocht naar een gezamenlijk nieuw pand, dat centraal in het werkgebied ligt. Met de Gloriantdreef is dit gezamenlijk pand gevonden. Dichtbij de cliënten in de beide werkgebieden. Dit betekent ook dat het gebiedsteam ggz Overvecht Noord van Lister en Lister Overvecht BW van de locatie Paranadreef verhuizen naar de Gloriantdreef.

Nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor van de teams zit in Shoppingcenter Overvecht naast restaurant Charlie Chiu’s. Het kantoor is goed bereikbaar met de fiets, de bus en de auto. Parkeren is gratis op het parkeerterrein bij het winkelcentrum en in de omgeving. Een bijzonderheid in het nieuwe kantoor? De nieuwe vloer is gemaakt van gerecycled materiaal.

Verhuizing

Vanaf donderdag 9 maart tot en met maandag 13 maart is de verhuizing van de teams. De teams zijn dan alleen telefonisch of per e-mail bereikbaar. Vanaf dinsdag 14 maart kunnen alle collega’s aan de slag vanuit het nieuwe kantoor.

Bereikbaarheid Lister: de Lister collega’s zijn vanaf 14 maart bereikbaar onder nummer 030 292 04 98, het nummer van Lister Gebiedsteam ggz Overvecht Noord en Lister Overvecht BW. Het oude nummer van Lister Gebiedsteam ggz Overvecht Zuid wordt naar dit nummer doorgeschakeld. De e-mailadressen blijven wel hetzelfde.

Bereikbaarheid Altrecht: De Altrecht collega’s blijven gewoon bereikbaar via het bekende telefoonnummer 030 230 88 48 en de bekende e-mailadressen dl_gbtovervechtnoord@altrecht.nl en dl_gbtovervechtzuid@altrecht.nl.

Vanaf 14 maart ben je van harte welkom op het nieuwe adres:
Gloriantdreef 4,
3562 KX Utrecht
Tel. Lister: 030 292 04 98
Tel. Altrecht: 030 230 88 48

Deel via:

Het laatste nieuws

In gesprek over de ramadan

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen bij Lister. Daarom doen we ons best om aandacht te besteden aan diverse feest- en herdenkingsdagen.

Maak muziek met TUNE IN in de week van het autisme.

Het Autisme Fonds heeft deze week uitgeroepen tot de week van het autisme onder de titel: "Ken je één iemand met autisme dan ken je...

Begin de lente met kunstzinnige activiteiten

Het voorjaar is voor velen een mooi moment om een frisse start te maken en iets nieuws te proberen. In...