Terug naar het nieuwsoverzicht

De Lister activiteitenkalender voor oktober is er

21 september 2023

De kalender met de activiteitenkalender van oktober staat online! Op de vernieuwde activiteitenpagina zijn nu alle activiteiten van september en oktober te bekijken. Onderaan vind je beide compacte maandkalenders terug.

Hij ziet er dit keer ietsje anders uit. Op de maandkalender kun je in een overzicht zien wat je per week kunt doen. Wil je meedoen met een cursus over kunst, maak je graag muziek of kom je liever in beweging? Met icoontjes geven we aan om wat voor soort activiteit het gaat. Voor meer informatie over de activiteiten en het aanmelden, word je naar de website verwezen.

Mijn hoofd en lichaam worden rustig als ik aan het tekenen en schilderen ben.

Webpagina

Op de Lister website kun je een uitgebreider overzicht van alle activiteiten vinden. Hier staat per activiteit aanvullende informatie, waaronder het adres, voor wie de activiteit is en wie de workshop/activiteit begeleidt. De compacte maandkalender kun je vanaf deze pagina ook downloaden en printen. Kom je er zelf niet uit? Vraag dan je begeleider om het overzicht uit te printen.

We zijn benieuwd naar je mening

We hebben tot nu toe positieve reacties gekregen, en daar zijn we erg blij mee. Heb je verbeterpunten of zie je zelf iets wat beter kan? Laat het ons dan weten! Zo kunnen wij proberen volgende edities nog meer af te stemmen op de wensen en behoeften die er zijn.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...