Terug naar het nieuwsoverzicht

Activiteitenkalender van Lister staat online!

15 augustus 2023

Wil jij weten welke activiteiten Lister organiseert? Bekijk dan ons gloednieuwe overzicht en zie wat er in de maand september te doen is.

Maandkalender

Op de maandkalender kun je in een overzicht zien wat je per week kunt doen. Wil je meedoen met een cursus fotografie, maak je graag muziek of kom je liever in beweging? Met icoontjes geven we aan om wat voor soort activiteit het gaat. Voor meer informatie over de activiteiten en het aanmelden, word je naar de website verwezen.

Webpagina

Op de Lister website kun je een uitgebreider overzicht van alle activiteiten vinden. Hier staat per activiteit aanvullende informatie, waaronder het adres, voor wie de activiteit is en wie de workshop/activiteit begeleidt. De compacte maandkalender kun je vanaf deze pagina ook downloaden en printen. Kom je er zelf niet uit? Vraag dan je begeleider om het overzicht uit te printen.

We zijn benieuwd naar je mening
Heb je verbeterpunten of zie je zelf iets wat beter kan? Laat het ons dan weten! Zo kunnen wij proberen volgende edities nog meer af te stemmen op de wensen en behoeften die er zijn.

Deel via:

Het laatste nieuws

‘Meedoen met activiteiten kan een overwinning zijn op jezelf’

Binnen Lister wordt activering van cliënten steeds belangrijker. Maar hoe pak je dat aan?

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...