Terug naar het nieuwsoverzicht

De activiteitenkalender van juli staat online

20 juni 2024

De kalender met activiteiten van juni staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van juni te bekijken. Onderaan vind je de kalender terug. Deze kun je ook printen. In de uitklapmenu’s staan alle activiteiten uit de kalender.

Zomer

Vanwege de zomervakanties zijn er soms lessen die niet doorgaan. Let daar goed op. Onze collega’s doen hun best om zo veel mogelijk activiteiten het hele jaar aan te bieden. Er zijn in juli ook twee korte zomercursussen te doen. Je kunt beter leren ontspannen bij de Ontspanningscursus. Of je kunt muziekmaken bij Tune In. Allebei de cursussen zijn 4 keer. Je mag ook losse lessen volgen.

Kalender

We maken sinds 9 maanden een kalender met activiteiten van Lister. Op de website is over elke activiteit meer informatie terug te vinden. Er staat bijvoorbeeld wie er mee mag doen. Je kunt je ook direct aanmelden. Daar kun je ook de kalenders bekijken en printen.

Feedback

We hebben tot nu toe positieve reacties gekregen op de kalender. Daar zijn we erg blij mee. Zie je iets wat beter kan? Laat het ons weten! Zo kunnen wij proberen volgende kalenders nog beter te maken.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...