Lister Digitaal

We doen in de samenleving steeds meer dingen digitaal. Dat biedt kansen voor de ggz, maar ook uitdagingen. Cliënten en medewerkers moeten hun weg vinden in een digitale wereld. Dat is niet voor iedereen gemakkelijk.

We zien wel dat we ons werk soms praktischer, slimmer en fijner kunnen doen met digitale middelen. Hoe kunnen we dat nu het beste doen binnen Lister? Daar werken we aan met het programma Lister Digitaal. Met dit programma doen we proeven met digitale middelen. We kijken of ze ons werk beter kunnen maken op een manier die bij ons past.

Robot Tessa

Programma Lister Digitaal

Medewerkers van Lister hebben verteld wat zij een goed idee vinden. Voor zichzelf en voor cliënten. Het programmateam van Lister Digitaal is hiermee aan de slag gegaan. We willen digitale zorgmiddelen inzetten binnen Lister. Op een manier die helpend is. Op de lange termijn en binnen de hele organisatie om Lister sneller digitaal te maken. 

Dit doen we zodat: 

De wereld digitaliseert snel en dat biedt ons kansen en uitdagingen.

Debbie Brugman, programma manager Lister Digitaal

Enkele digitale voorbeelden

Dit zijn voorbeelden waaraan de gebiedsteams en de locaties werken:

Subsidie stimuleringsregeling E-health

Onlangs kreeg Lister een subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met deze subsidie kunnen we Lister sneller digitaal te maken. Hiermee helpen we een deel van onze cliënten om meer regie te krijgen over hun leven.

Contact Lister Digitaal

Heb je vragen of suggesties voor het programmateam? Laat het ons weten!