Spring naar content

IJsselstein

Werk jij in IJsselstein , Vianen of Lopik als huisarts, POH-GGZ,  bij een woningcorporatie, of bij een welzijnsstichting?  Maak je je zorgen over de zelfredzaamheid van een patiënt of bewoner met psychiatrische en/of verslavingsproblemen? Je kunt Lister IJsselstein e.o. consulteren bij het vinden van de juiste ondersteuning voor deze patiënt of bewoner.

Sociaal team

Medewerkers van het sociaal team in IJsselstein, Vianen en Lopik ondersteunen wij met onze expertise over het herstelgericht begeleiden van mensen met psychiatrische aandoeningen en/of verslavingsproblemen. Je kan met ons op anonieme basis een casus door nemen of we gaan in keer met jou mee naar jouw cliënt ter consultatie. Met de uitkomst van onze inzet kan je zelf weer verder in jouw rol als hulpverlener.

Naastbetrokkenen

Als naastbetrokkene van iemand met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek heb je soms vragen hoe jij jouw naaste het beste kan ondersteunen. Lister IJsselstein e.o. biedt dan consulatie en advies. Bijvoorbeeld tijdens speciale avonden voor naastbetrokkenen, familiecoaching, en andere trainingen. Voor meer informatie rondom naastbetrokkenen is er een folder.

Werkgevers

Je hebt iemand in dienst met een psychiatrische aandoening en/of verslaving en hebt vragen over hoe je hem of haar het beste kan ondersteunen. Onze trajectbegeleider ondersteunt je bij de uitvoering van je eigen rol als leidinggevende. En helpt je zo nodig met het vinden van de juiste ondersteuning voor je werknemer.

Contact

Consulatie of advies IJsselstein, Vianen en Lopik

Eurovisieplein 1
3402 GC IJsselstein
T (030) 686 5035
E IJsselstein@lister.nl

Meer weten? Klik hier om verder te lezen over Lister IJsselstein.