Terug naar het nieuwsoverzicht

Jouw verhaal op muziek met het Utrechts Requiem

2 maart 2023

In maart begint het Utrechts Requiem weer! Na drie succesvolle edities start deze maand de voorbereidingen van een nieuwe reeks concerten. Laat jouw verhaal omtoveren tot een modern klassiek muziekstuk!

Jouw verhaal op muziek
Bij deze unieke activiteit draait het om jouw verhaal. Professionele musici, zangers en tekstenschrijvers gaan voor je aan de slag en op basis van jouw verhaal wordt er een modern klassiek muziekstuk gecomponeerd.

Gezocht: verhalen van veerkracht
Het thema van deze editie is veerkracht. Het Utrechts Requiem zoekt mensen die ondanks alles wat ze hebben meegemaakt (of nog meemaken) een manier hebben gevonden om een zo goed mogelijk leven te hebben. En, belangrijk, die hun verhaal kunnen en willen delen. Zie jij het zitten dat er muziek wordt gemaakt van jouw verhaal? Meld je dan aan.

Wat kun je verwachten?
Je gaat verschillende keren in gesprek met de maker. Hieruit komt een liedtekst en muziekcompositie. Er zijn 20 concerten verspreid door de stad en regio. Als je wilt mag je hier zelf ook een rol in spelen en op het podium staan. Deelnemen is gratis! Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer: voorgesprekken en muziekcomposities; maart t/m juni
Concerten: oktober en november
Aanmelden en vragen: Neem contact op met Linn den Hollander, 06-12131670, linndenhollander@lister.nl

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...