Terug naar het nieuwsoverzicht

Express Yourself met Tune In in Muziekcentrum Azotod

12 oktober 2023

Op 24 oktober start een nieuwe serie Tune In in Leidsche Rijn. Onder de titel Express Yourself werken zij samen met Cultuur19 en Muziekpodium Azotod om Tune In aan te bieden aan een brede groep. Wijkbewoners, jongeren, cliënten van Lister; iedereen is welkom.

Cultuur 19 is een organisatie die jongeren uit Leidsche Rijn in contact brengt met cultuur. Ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Tune In is het muzikale improvisatie- en compositieproject. In 8 wekelijkse sessies onder leiding van professionele muzikanten worden samen composities gemaakt, waarbij er veel ruimte is voor improvisatie. De sessies vinden elke dinsdag plaats van 13:30 tot 16:30 uur in Azotod. Op 12 december is er een eindpresentatie met publiek.

Tune In is geschikt voor iedereen die samen muziek wil maken. In de sessies kunnen de deelnemers veel creativiteit kwijt, lekker opgaan in de muziek en even alle sores vergeten. Eerdere ervaring of beheersing van een muziekinstrument is niet nodig om mee te doen. Meer informatie en aanmelden kan via de website. Wil je meedoen aan een andere serie van Tune In, of een andere activiteit van Lister? Bekijk dan de activiteitenkalender.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...