Spring naar content

Muziekproject TUNE IN


Sinds 2019 werkt Lister samen met TivoliVredenburg in het muziekproject TUNE IN, voorheen Muziekmakers genoemd. TUNE IN bestaat uit een reeks van 8 workshops waarin je samen met andere deelnemers muziek maakt en nieuwe manieren van muziek leert. De begeleiding is in handen van professionele muzikanten/workshopleiders. We werken onder andere met gedirigeerd improviseren en improviserend componeren. Zo ontstaan er kleine korte muzikale werken met diverse instrumenten. De workshops worden gegeven op locaties in Utrecht en omgeving. Ter afsluiting zijn er twee workshops in TivoliVredenburg met rondleiding. 

TUNE IN is voor mensen met een psychisch kwetsbaarheid voor wie muziek een middel is om te bouwen aan herstel. Je hoeft geen instrument te kunnen spelen om deel te nemen aan TUNE IN. In 2021 werken we toe naar een album!

“Door TUNE IN speel ik op mijn muziekinstrumenten en ben ik de hele dag bezig met muziek maken. Het is inspirerend en maakt me blij!”

  

Heb jij een passie of talent voor muziek?
Eind oktober starten we met een nieuwe reeks van 8 workshops. Op 20 september hebben we een informatiemiddag bij de Nieuwe Jutter. Om je op te geven, bel even met Mariska Minnen 06-12131670. Het kan zijn dat de workshops vol zitten, maar bel sowieso als je belangstelling hebt. Dan kijken we wat we kunnen doen.

TUNE IN op YouTube (26 juli 2021):

 

TUNE IN op YouTube (13 februari 2020):

 

TUNE IN wordt mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, TivoliVredenburg en Lister.
Logo tune inLogo Tivoli Vredenburg