Spring naar content

Doe mee met cultuur, kunst, muziek en theater!

Hieronder volgen een aantal cultuur activiteiten die je kunt doen via Lister.

Muziekproject TUNE IN
Sinds 2019 werkt Lister samen met TivoliVredenburg in het muziekproject TUNE IN, voorheen Muziekmakers genoemd. TUNE IN bestaat uit een reeks van 8 workshops waarin je samen met andere deelnemers muziek maakt en nieuwe manieren van muziek leert. De begeleiding is in handen van professionele muzikanten/workshopleiders. We werken onder andere met gedirigeerd improviseren en improviserend componeren. Zo ontstaan er kleine korte muzikale werken met diverse instrumenten. De workshops worden gegeven op locaties in Utrecht en omgeving. Ter afsluiting zijn er twee workshops in TivoliVredenburg met rondleiding. 

TUNE IN is voor mensen met een psychisch kwetsbaarheid voor wie muziek een middel is om te bouwen aan herstel. Je hoeft geen instrument te kunnen spelen om deel te nemen aan TUNE IN. In 2021 werken we toe naar een album!

“Door TUNE IN speel ik op mijn muziekinstrumenten en ben ik de hele dag bezig met muziek maken. Het is inspirerend en maakt me blij!”

Heb jij een passie of talent voor muziek?
Neem contact op met Mariska Minnen voor de mogelijkheden in 2021. Op dit momenten werken we in kleine groepen met inachtneming van de maatregelen. De groepen zijn nu vol, maar in mei starten we weer met nieuwe groepen. 

 

TUNE IN wordt mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, TivoliVredenburg en Lister.
Logo tune in Logo Tivoli Vredenburg