Terug naar het nieuwsoverzicht

Voorstelling Kanaries: levensverhalen op muziek

7 november 2023

Op 10 november 2023 gaat het concert Kanaries in première in Bibliotheek Neude in Utrecht. In de maanden daarna is het concert nog op verschillende plekken in Utrecht te bezichtigen, met de afsluiting op 31 maart 2024 in TivoliVredenburg. Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

De concertreeks Kanaries bevat zes muzikale verhalen van mensen – waaronder een aantal cliënten en (oud)-collega’s van Lister – die moesten knokken om hun leven weer op de rit te krijgen. Ze staan zelf op het podium tussen professionals, om hun verhaal voor het voetlicht te brengen. Sommigen zingen of spelen mee met de musici, anderen lezen een eigen tekst voor, een brief of gedicht. Wil je meer lezen over de hoofdpersonen? Kijk dan op de website van het Utrechts Requiem. 

Meer informatie

Het concert Kanaries zal in de komende maanden op verschillende plekken in Utrecht te bezichtigen zijn. Er is altijd wel een speellocatie bij jou in de buurt. De entree is meestal gratis, in sommige gevallen wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Op de website van het Utrechts Requiem is binnenkort de volledige agenda voor de komende maanden te vinden. Reserveer snel je ticket!

Deel via:

Het laatste nieuws

‘Meedoen met activiteiten kan een overwinning zijn op jezelf’

Binnen Lister wordt activering van cliënten steeds belangrijker. Maar hoe pak je dat aan?

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...