Terug naar het nieuwsoverzicht

Utrecht Canal Pride & Lister

25 mei 2023

Op zaterdag 3 juni vindt de Canal Pride weer plaats in Utrecht. Helaas is er geen Listerboot dit jaar. Wél organiseren we mooie activiteiten op 1 en 3 juni, voor medewerkers en cliënten! Kom je ook?

Bij Lister zijn we van mening dat alle LHBTIQ+’ers (met een psychische kwetsbaarheid) zichzelf moeten kunnen zijn. Daarom zorgen we er ook dit jaar voor dat er langs de gracht een ‘Lister-verzamelpunt’ zal zijn. Bovendien organiseren we twee dagen ervoor een regenboogborrel voor cliënten en medewerkers. Zo vieren we de Pride dus op onze eigen manier.

Donderdag 1 juni: Regenboogborrel

Onder het genot van een drankje samenkomen met anderen, met LHBTQIA+ als gezamenlijk thema.

Zaterdag 3 juni: Lister Verzamelpunt Canal Pride

Voor het tweede jaar op rij organiseert Lister Nicolaasstraat een Lister Verzamelpunt. Hier zijn alle medewerkers en cliënten welkom om langs het water, onder het genot van een hapje en een drankje, de parade te zien. We kunnen gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen van onze locatie aan de Nicolaasstraat.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...