Terug naar het nieuwsoverzicht

Stoptober: stop samen en vergroot je succes!

3 oktober 2022

De jaarlijkse Stoptober is begonnen. Rokers worden uitgedaagd om samen 28 dagen te stoppen. Lister daagt collega’s en cliënten uit met de posteractie: Stop niet (met stoppen met roken). Wist je dat elke keer dat je stopt waardevol is en deel uitmaakt van hetzelfde stopproces? Dus weg met het woord ‘poging’. Stop gewoon. Één dag, 28 dagen, een jaar of de rest vna je leven.

Vier je successen!

Door te kijken naar wat wel is gelukt in plaats van al je aandacht te richten op wat er niet lukt, word je sterker en inventiever. Daar willen we je een handje bij helpen met deze Stoppen met roken-bingokaart. Zet jezelf eens flink in het zonnetje wanneer je (een van de) verschillende rookvrije momenten hebt aangekruist. Want elke keer dat je stop is waardevol en een reden om te vieren!

Met een beetje hulp

Wil je eerst inzicht in je rookgedrag? Of kun je wat hulp gebruiken met stoppen? Informeer dan eens bij je begeleider voor een Stoppen met roken van Lister.
Is een cursus niks voor jou zijn, maar je wil wel stoppen, met wat hulp? Geef je dan op voor de landelijke Stoptober week. Je kunt dan gratis gebruik maken van de Stoptober app en ontvangt het Stoptober magazine. Daarnaast word je via social media kanalen gesteund zoals het Stoptoberhuis en StoptoberTV.

Vergroot je succes en stop samen!

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...