Terug naar het nieuwsoverzicht

Openingstijden en programma Enik rondom feestdagen

21 november 2022

Ken je mensen of heb je zelf last van de donkere dagen rond Kerstmis? Daar is bij Enik Recovery College ruimte voor. Wel hebben alle locaties van onze herstelacademie van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december aangepaste openingstijden.

De locaties zijn tussen 10.00 en 15.00 uur open, mits desbetreffende locatie die dag geopend
is. Deelnemers zijn welkom om in het Sociaal Trefpunt een kop goede koffie en/ of lunch te nuttigen. Maandag 26 december, tweede kerstdag, is Enik gesloten.

Houd onze website https://www.enikrecoverycollege.nl/ in de gaten voor ons actuele programma rond de feestdagen. Zo is er op woensdag 21 december van 11.00 tot 13.00 uur De Grote Zelfliefde Show in Zeist, op donderdag 29 van 12.30 tot 14.30 uur Geruilde kleding maakt de mens op locatie Hoograven en op vrijdag 30 december van 10.00 tot 12.00 de workshop Terugblik en vooruitblik in Overvecht. Deze onderdelen nodigen uit om (op een ludieke manier) gelijkgestemden te ontmoeten en om goed voor jezelf te zorgen.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...