Terug naar het nieuwsoverzicht

Op weg naar Kimberley 2.0: een levensverhaal met pieken en dalen

20 juni 2022

Kimberley de Bruin krijg begeleiding van Lister en brengt haar eigen boek uit bij uitgeverij Boek Scout. Het was altijd al haar grote droom om een boek te schrijven en uit te brengen, maar verder dan dromen kwam het eerder niet. Nu is het zover; vanaf vrijdag 17 juni kun je haar boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0 ‘ bestellen. Lister feliciteert haar met deze stap!

Enorme overwinning

Kimberley was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Het uitgeven van haar eerste boek ziet ze als een enorme overwinning. Angsten en twijfels zorgden ervoor dat ze het eerder niet heeft durven doen. Uiteindelijk heeft ze deze overwonnen, net zoals vele anderen onzekerheden, angsten en twijfels.

Steun en herkenning

Het boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0’ is een biografie en gaat over Kimberley’s eigen pieken en dalen. Over de problemen die ontstonden in haar jeugd en het loslaten van de obstakels in haar leven. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Kimberley al enorm veel meegemaakt. Kimberley wil met haar boek anderen graag helpen; ze hoopt dat haar boek voor steun en herkenning kan zorgen.

Wil je haar verhaal lezen? Bestel het boek hier.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...