Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Op weg naar Kimberley 2.0: een levensverhaal met pieken en dalen

Op weg naar Kimberley 2.0: een levensverhaal met pieken en dalen

Kimberley de Bruin krijg begeleiding van Lister en brengt haar eigen boek uit bij uitgeverij Boek Scout. Het was altijd al haar grote droom om een boek te schrijven en uit te brengen, maar verder dan dromen kwam het eerder niet. Nu is het zover; vanaf vrijdag 17 juni kun je haar boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0 ‘ bestellen. Lister feliciteert haar met deze stap!

Enorme overwinning
Kimberley was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Het uitgeven van haar eerste boek ziet ze als een enorme overwinning. Angsten en twijfels zorgden ervoor dat ze het eerder niet heeft durven doen. Uiteindelijk heeft ze deze overwonnen, net zoals vele anderen onzekerheden, angsten en twijfels.

Steun en herkenning
Het boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0’ is een biografie en gaat over Kimberley’s eigen pieken en dalen. Over de problemen die ontstonden in haar jeugd en het loslaten van de obstakels in haar leven. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Kimberley al enorm veel meegemaakt. Kimberley wil met haar boek anderen graag helpen; ze hoopt dat haar boek voor steun en herkenning kan zorgen.

Wil je haar verhaal lezen? Bestel het boek hier.