Terug naar het nieuwsoverzicht

Op weg naar Kimberley 2.0: een levensverhaal met pieken en dalen

20 juni 2022

Kimberley de Bruin krijg begeleiding van Lister en brengt haar eigen boek uit bij uitgeverij Boek Scout. Het was altijd al haar grote droom om een boek te schrijven en uit te brengen, maar verder dan dromen kwam het eerder niet. Nu is het zover; vanaf vrijdag 17 juni kun je haar boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0 ‘ bestellen. Lister feliciteert haar met deze stap!

Enorme overwinning

Kimberley was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Het uitgeven van haar eerste boek ziet ze als een enorme overwinning. Angsten en twijfels zorgden ervoor dat ze het eerder niet heeft durven doen. Uiteindelijk heeft ze deze overwonnen, net zoals vele anderen onzekerheden, angsten en twijfels.

Steun en herkenning

Het boek ‘Op weg naar Kimberley 2.0’ is een biografie en gaat over Kimberley’s eigen pieken en dalen. Over de problemen die ontstonden in haar jeugd en het loslaten van de obstakels in haar leven. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Kimberley al enorm veel meegemaakt. Kimberley wil met haar boek anderen graag helpen; ze hoopt dat haar boek voor steun en herkenning kan zorgen.

Wil je haar verhaal lezen? Bestel het boek hier.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...