Terug naar het nieuwsoverzicht

GEZOCHT: cliënten die willen meewerken aan een onderzoek

24 april 2023

Rishana Matai, promovendus bij Kwintes, is bezig met een onderzoek naar zorgbehoeften van jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid in het beschermd wonen. Zij zoekt cliënten en ex-cliënten die mee willen werken aan dit onderzoek.

De psychische gezondheid van jongvolwassenen is de afgelopen 3 jaar verslechterd. Meer mensen uit deze kwetsbare groep doen een beroep op behandeling of begeleiding. Maar over de zorgbehoeften is niet voldoende bekend. Daarom doet Rishana in opdracht van Tilburg University en Kwintes daar onderzoek naar. De resultaten van het onderzoek worden volgend jaar gepubliceerd. Met die gegevens kan vervolgens de kwaliteit van beschermd wonen voor jongvolwassenen worden verbeterd. Rishana wil graag mensen interviewen die in de doelgroep vallen. 

Cliënten en ex-cliënten gezocht voor interviews
Ben jij (of ken jij) een jongvolwassene tussen de 16 en 29 jaar die ervaring hebben met beschermd wonen (heden of verleden), en wil je meewerken aan een interview?

Meld je dan aan via de QR-code (of het mailadres op de afbeelding). Een interview duurt ongeveer een uur en kan online worden gedaan. Deelnemers ontvangen een voucher t.w.v. € 10,-. Gegevens worden geanonimiseerd. De komende weken kunnen jongvolwassenen zich aanmelden. 

Deel via:

Het laatste nieuws

Nog even nagenieten van de Week van de Mentale Gezondheid

Vorige maand van 22 tot 28 mei was de Week van de Mentale Gezondheid. Lister heeft dit jaar voor het...

Utrecht Canal Pride & Lister

Op zaterdag 3 juni vindt de Canal Pride weer plaats in Utrecht. Helaas is er geen Listerboot dit jaar. Wél...

Doe mee met de Week van de Mentale Gezondheid

Deze week organiseert Lister veel verschillende activiteiten die alles te maken hebben met gezelllig meedoen, zingeving, gezond leven en lekker...