Terug naar het nieuwsoverzicht

GEZOCHT: cliënten die willen meewerken aan een onderzoek

24 april 2023

Rishana Matai, promovendus bij Kwintes, is bezig met een onderzoek naar zorgbehoeften van jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid in het beschermd wonen. Zij zoekt cliënten en ex-cliënten die mee willen werken aan dit onderzoek.

De psychische gezondheid van jongvolwassenen is de afgelopen 3 jaar verslechterd. Meer mensen uit deze kwetsbare groep doen een beroep op behandeling of begeleiding. Maar over de zorgbehoeften is niet voldoende bekend. Daarom doet Rishana in opdracht van Tilburg University en Kwintes daar onderzoek naar. De resultaten van het onderzoek worden volgend jaar gepubliceerd. Met die gegevens kan vervolgens de kwaliteit van beschermd wonen voor jongvolwassenen worden verbeterd. Rishana wil graag mensen interviewen die in de doelgroep vallen. 

Cliënten en ex-cliënten gezocht voor interviews
Ben jij (of ken jij) een jongvolwassene tussen de 16 en 29 jaar die ervaring hebben met beschermd wonen (heden of verleden), en wil je meewerken aan een interview?

Meld je dan aan via de QR-code (of het mailadres op de afbeelding). Een interview duurt ongeveer een uur en kan online worden gedaan. Deelnemers ontvangen een voucher t.w.v. € 10,-. Gegevens worden geanonimiseerd. De komende weken kunnen jongvolwassenen zich aanmelden. 

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...