Terug naar het nieuwsoverzicht

Muziekkroeg opent deuren voor Listercliënten

19 maart 2024

Voor cliënten van Lister is er sinds kort een heel bijzondere vorm van dagbesteding. Ze kunnen werkzaamheden gaan verrichten in muziekkroeg Trapop in Leidsche Rijn. Lister en de muziekkroeg hebben een raamovereenkomst gesloten die dat mogelijk maakt. 

Trapop werd eind vorig jaar geopend door oud-Listermedewerker Dion Verbaan en twee vrienden. De samenwerking met Lister is al begonnen. Zo heeft één cliënt in aanloop naar de opening al meegewerkt aan de muurschilderingen in de muziekkroeg.

Cliënten die interesse hebben om te werken in de horeca, facilitair, cultuur en muziek zijn van harte welkom bij Trapop. Samen met Dion kunnen zij gaan kijken wat ze kunnen gaan doen in de muziekkroeg. Vanuit zijn kennis en ervaring weet Dion goed hoe activiteiten kunnen worden gekoppeld aan wat mensen leuk vinden en nodig hebben om prettig te werken. Er hebben zich al veel geïnteresseerden gemeld. Komend jaar gaat Trapop een nauwe samenwerking aan met de muziekschool die in hetzelfde pand komt. Dan komen er nog meer kansen en mogelijkheden voor werkzaamheden door Listercliënten.

Foto: Marnix Schmidt via gelderlander.nl

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...