Terug naar het nieuwsoverzicht

Mooie opening fototentoonstelling Lister De Schipper

13 juli 2023

Tijdens de opening van de fototentoonstelling van het project ZOOM IN stonden de deelnemers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. De mooiste foto’s uit de cursus zijn op groot doek geprint en hangen aan de hekken voor het gebouw. In de hal hangen nog meer grote foto’s. Met taart, bubbels en een lint dat werd doorgeknipt werd de tentoonstelling geopend. Een mix van bewoners van Lister De Schipper, medewerkers van Lister en Woonin en familie en vrienden waren aanwezig.

Het mooiste was de trots van de deelnemers en de lach op hun gezicht. Zes weken lang hebben zij meegedaan aan deze workshops die tot doel hadden de verschillende bewoners met elkaar in contact te brengen op creatieve wijze. Samen eten, fotograferen, praten over de resultaten en samen de opening vormgeven en inrichten hebben geresulteerd in opmerkingen zoals:

“Door de workshop ben ik meer gaan kijken naar de kleine dingen in mijn omgeving.”

“Ik heb geleerd dat kijken vanuit een ander perspectief, zoals bijvoorbeeld laag bij de grond, je een heel andere kijk geeft.“

“Ik zou het wel wat vinden om een vervolg hieraan te geven.”

Voor sommige deelnemers was meedoen een grote stap. Maar met de juiste aanmoediging van de begeleiders van Lister en de professionaliteit van fotografe Jacqueline Besemer is het een groot succes geworden.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Ze blijven nog de hele zomer hangen op Lister locatie De Schipper, dus kom vooral langs.

Deel via:

Het laatste nieuws

De Lister activiteitenkalender voor oktober is er

De kalender met de activiteitenkalender van oktober staat online! Op de vernieuwde activiteitenpagina zijn nu alle activiteiten van september en oktober te...

Socialrun: Lister deelnemers liepen 555 kilometer in 48 uur!

De Socialrun zit er weer op. Lister medewerkers en cliënten liepen dit weekend 555 kilometer in 48 uur voor het...

Volg en steun Lister tijdens de Socialrun

De Socialrun is gestart! Ook team Lister is weer van de partij. Tussen vrijdag 15 en zondag 17 september 2023...