Terug naar het nieuwsoverzicht

Lunch met jubilarissen

17 november 2022

Afgelopen dinsdag werden 17 medewerkers van Lister tijdens een bijzondere lunch in het zonnetje gezet. Zij zijn dit jaar 12,5 jaar of 25 jaar in dienst bij Lister en voorgangers. Samen zijn ze goed voor hónderden dienstjaren, een mijlpaal om samen bij stil te staan.

Bestuurders Theo den Hertog en Juul Reinking heetten de jubilarissen welkom in de kleurrijke setting van De Kwekerij in Utrecht, waar de groep getrakteerd werd op een heerlijke lunch. Er werd bijgepraat én kennisgemaakt onder het genot van pompoensoep, bitterballen, hapjes, brood en salades.

In gesprek

Theo den Hertog: “we hebben als Lister mooie inwerkprogramma’s voor nieuwe medewerkers, waaronder een 100 dagenlunch met het bestuur. Maar het is ook goed om onze waardering te uiten aan onze váste medewerkers, die al jaren zo’n mooie bijdrage leveren aan onze organisatie. Ik heb tijdens de lunch dan ook gebruik gemaakt van de gelegenheid om met hen in gesprek te gaan: wat maakt dat ze zo lang en graag bij ons werken? Wat doen we goed, wat kan er beter? 

Wat naar voren kwam tijdens de gesprekken was dat mensen de ontwikkelingsmogelijkheden bij Lister erg waarderen. Ook ervaren ze veel vrijheid in hun werk. En het belangrijkst: ze vinden Lister een organisatie om trots op te zijn. Dit zit o.a. in onze herstelgerichte kijk op begeleiding en de inzet van ervaringsdeskundigheid/peerwork. Ook gaven ze aan dat het ze energie geeft om te werken met de doelgroep van Lister: cliënten die te maken hebben met een ernstig psychiatrische aandoening. 

En dat is precies waar we dit werk voor doen!”

Erg gewaardeerd

De lunch werd erg gewaardeerd door de medewerkers, die op deze informele manier ook in gesprek raakten met collega’s uit de organisatie die ze nog nooit (live) hadden gesproken of gezien. Met een mooie bos bloemen als dank werd de bijeenkomst afgesloten. 

Voor herhaling vatbaar!

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...