Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister stopt met het Binnenstebuiten

26 januari 2023

Het Binnenstebuiten in Groenekan gaat sluiten. Lister heeft vanwege inhoudelijk, financiële en locatietechnische redenen besloten om te stoppen met het aanbod vanuit het Binnenstebuiten.

Wij betreuren dit besluit, want we realiseren ons dat het aanbod van het Binnenstebuiten voor veel mensen helpend is. We hebben veel waardering voor de inzet in de afgelopen jaren van de medewerkers, zzp-ers en vrijwilligers van het Binnenstebuiten. Wij begrijpen hun teleurstelling over dit besluit. 

Afbouwproces

Het afbouwen van het aanbod van het Binnenstebuiten gebeurt zorgvuldig en in samenspraak met Celine Kersten (kwartiermaker Binnenstebuiten) en de andere medewerkers. Met cliënten die momenteel therapie of dagbesteding hebben bij het Binnenstebuiten wordt samen gekeken naar een goede afronding van de lopende therapie of een voortzetting van dagbesteding elders. 

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden van cliënten bij het Binnenstebuiten is vanaf nu niet meer mogelijk. 

Deel via:

Het laatste nieuws

In gesprek over de ramadan

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen bij Lister. Daarom doen we ons best om aandacht te besteden aan diverse feest- en herdenkingsdagen.

Maak muziek met TUNE IN in de week van het autisme.

Het Autisme Fonds heeft deze week uitgeroepen tot de week van het autisme onder de titel: "Ken je één iemand met autisme dan ken je...

Begin de lente met kunstzinnige activiteiten

Het voorjaar is voor velen een mooi moment om een frisse start te maken en iets nieuws te proberen. In...