Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister stopt met het Binnenstebuiten

26 januari 2023

Het Binnenstebuiten in Groenekan gaat sluiten. Lister heeft vanwege inhoudelijk, financiële en locatietechnische redenen besloten om te stoppen met het aanbod vanuit het Binnenstebuiten.

Wij betreuren dit besluit, want we realiseren ons dat het aanbod van het Binnenstebuiten voor veel mensen helpend is. We hebben veel waardering voor de inzet in de afgelopen jaren van de medewerkers, zzp-ers en vrijwilligers van het Binnenstebuiten. Wij begrijpen hun teleurstelling over dit besluit. 

Afbouwproces

Het afbouwen van het aanbod van het Binnenstebuiten gebeurt zorgvuldig en in samenspraak met Celine Kersten (kwartiermaker Binnenstebuiten) en de andere medewerkers. Met cliënten die momenteel therapie of dagbesteding hebben bij het Binnenstebuiten wordt samen gekeken naar een goede afronding van de lopende therapie of een voortzetting van dagbesteding elders. 

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden van cliënten bij het Binnenstebuiten is vanaf nu niet meer mogelijk. 

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...