Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister stopt met het Binnenstebuiten

26 januari 2023

Het Binnenstebuiten in Groenekan gaat sluiten. Lister heeft vanwege inhoudelijk, financiële en locatietechnische redenen besloten om te stoppen met het aanbod vanuit het Binnenstebuiten.

Wij betreuren dit besluit, want we realiseren ons dat het aanbod van het Binnenstebuiten voor veel mensen helpend is. We hebben veel waardering voor de inzet in de afgelopen jaren van de medewerkers, zzp-ers en vrijwilligers van het Binnenstebuiten. Wij begrijpen hun teleurstelling over dit besluit. 

Afbouwproces

Het afbouwen van het aanbod van het Binnenstebuiten gebeurt zorgvuldig en in samenspraak met Celine Kersten (kwartiermaker Binnenstebuiten) en de andere medewerkers. Met cliënten die momenteel therapie of dagbesteding hebben bij het Binnenstebuiten wordt samen gekeken naar een goede afronding van de lopende therapie of een voortzetting van dagbesteding elders. 

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden van cliënten bij het Binnenstebuiten is vanaf nu niet meer mogelijk. 

Deel via:

Het laatste nieuws

Wereld obesitas dag: Hoe is het om dik te zijn?

Op 4 maart is het wereld obesitas dag. Dan wordt er stilgestaan bij een heel complexe uitdaging in onze maatschappij....

Nieuwsbrief februari 2024

Deze maand lees je in de nieuwsbrief onder andere over de proeven met de VR-bril. We testen hoe je kunt...

Twee proeven van start met de VR-bril

Lister verkent de inzet van verschillende digitale middelen in de begeleiding van cliënten. Het programma Lister Digitaal is daarmee gestart...