Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister organiseert nieuwe kunstzinnige activiteiten

6 september 2022

Vanaf september organiseert Lister allerlei nieuwe kunstzinnige activiteiten. Kom je muziek maken bij TUNE IN, ga je schilderen bij het Creatief Atelier of kies je voor de fotografiecursus In Beeld? Er is voor ieder wat wils.

Lister vindt het het belangrijk dat iedereen, die dat wil, kan meedoen met kunst, muziek en theater. Daarom organiseren we zelf workshops en lessen in samenwerking met kunstenaars en artiesten uit de regio. Deze activiteiten kunnen helpen bij het bevorderen van je herstel en doen je versteld staan van je eigen talent en mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek waar jij blij van wordt:


Doe mee met cultuur, kunst, muziek en theater

We zien je graag bij een van de cursussen! Zit er niks voor je bij en heb je wel een idee wat je zou willen doen? Neem dan contact op met Linn, medewerker Kunst in de Zorg bij Lister via Linndenhollander@lister.nl of 06-12131670.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...