Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister organiseert nieuwe kunstzinnige activiteiten

6 september 2022

Vanaf september organiseert Lister allerlei nieuwe kunstzinnige activiteiten. Kom je muziek maken bij TUNE IN, ga je schilderen bij het Creatief Atelier of kies je voor de fotografiecursus In Beeld? Er is voor ieder wat wils.

Lister vindt het het belangrijk dat iedereen, die dat wil, kan meedoen met kunst, muziek en theater. Daarom organiseren we zelf workshops en lessen in samenwerking met kunstenaars en artiesten uit de regio. Deze activiteiten kunnen helpen bij het bevorderen van je herstel en doen je versteld staan van je eigen talent en mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod en ontdek waar jij blij van wordt:


Doe mee met cultuur, kunst, muziek en theater

We zien je graag bij een van de cursussen! Zit er niks voor je bij en heb je wel een idee wat je zou willen doen? Neem dan contact op met Linn, medewerker Kunst in de Zorg bij Lister via Linndenhollander@lister.nl of 06-12131670.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...