Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister op de Utrecht Canal Pride

9 juni 2022

Afgelopen zaterdag 4 juni heeft Lister voor het eerst meegevaren met de Utrecht Canal Pride, met de slogan ‘beYOUtiful’!

Lister vindt het belangrijk dat LHBTI-ers (met een psychische kwetsbaarheid) zichzelf kunnen zijn, dit geldt zowel voor cliënten als medewerkers. Binnen de ggz staat de psychische kwetsbaarheid op de voorgrond. Lister beschouwt echter de mens als geheel met aspecten als identiteit, geaardheid én mentale gezondheid. Deze staan niet los van elkaar. Daarom zijn we blij én trots dat wij dit jaar deel mochten nemen aan de Canal Pride.

De deelnemers die op de boot stonden kijken terug op een onvergetelijke middag. Ook langs de kant hadden verschillende medewerkers en cliënten zich verzameld, zodat ze mee konden genieten van de kleurrijke botenparade. We hopen er volgend jaar weer bij te zijn!

Twee personen staan op de boot tijdens de canalpride utrecht.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...