Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister op de Utrecht Canal Pride

9 juni 2022

Afgelopen zaterdag 4 juni heeft Lister voor het eerst meegevaren met de Utrecht Canal Pride, met de slogan ‘beYOUtiful’!

Lister vindt het belangrijk dat LHBTI-ers (met een psychische kwetsbaarheid) zichzelf kunnen zijn, dit geldt zowel voor cliënten als medewerkers. Binnen de ggz staat de psychische kwetsbaarheid op de voorgrond. Lister beschouwt echter de mens als geheel met aspecten als identiteit, geaardheid én mentale gezondheid. Deze staan niet los van elkaar. Daarom zijn we blij én trots dat wij dit jaar deel mochten nemen aan de Canal Pride.

De deelnemers die op de boot stonden kijken terug op een onvergetelijke middag. Ook langs de kant hadden verschillende medewerkers en cliënten zich verzameld, zodat ze mee konden genieten van de kleurrijke botenparade. We hopen er volgend jaar weer bij te zijn!

Twee personen staan op de boot tijdens de canalpride utrecht.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...