Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister Leerdam feestelijk geopend

6 april 2023

Zaterdag 1 april was het eindelijk zover – Lister Leerdam is geopend! Het was een feestelijke dag waarbij collega’s en omwonenden kennis konden maken met onze nieuwste woonlocatie. De collega’s van locatie Leerdam hebben ontzettend hard gewerkt om deze opening tot een groot succes te maken. De bezoekers waren erg enthousiast.

Officiële opening

Het programma begon met de officiële opening door burgemeester Sjors Frölich (Vijfheerenlanden). Daarna waren er speeches van Theo den Hertog en Wouter Verberkt, de nieuwe teammanager. Bewoner Bo heeft een prachtig gedicht voorgedragen en peerworker Tofik heeft gerapt.

Korte film van Lister

Er was een rondleiding door het gebouw met hapjes en drankjes. Bezoekers konden een korte film kijken om te zien wat Lister doet en waar we voor staan. Ze konden deelnemen aan een workshop djembé en er was muziek van een DJ. Voor kinderen was er een springkussen en er waren cupcakes om te versieren.

Het was een zeer geslaagde dag waarbij veel buurtbewoners Lister hebben leren kennen. We wensen iedereen heel veel werkplezier en geluk in Leerdam!

Deel via:

Het laatste nieuws

Nog even nagenieten van de Week van de Mentale Gezondheid

Vorige maand van 22 tot 28 mei was de Week van de Mentale Gezondheid. Lister heeft dit jaar voor het...

Utrecht Canal Pride & Lister

Op zaterdag 3 juni vindt de Canal Pride weer plaats in Utrecht. Helaas is er geen Listerboot dit jaar. Wél...

Doe mee met de Week van de Mentale Gezondheid

Deze week organiseert Lister veel verschillende activiteiten die alles te maken hebben met gezelllig meedoen, zingeving, gezond leven en lekker...