Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister jaarbericht 2022

22 juni 2023

Meedoen en je thuis voelen. Daar werken we hard aan bij Lister. We gaan en staan voor een samenleving waarin voor iedereen plek is. Waarin iedereen kan en mag meedoen, en waarin iedereen zich thuis voelt. Cliënten én medewerkers. In het online jaarbericht 2022 lees je wat we met elkaar hebben bereikt om dichter bij dit doel te komen.

Waardevolle momenten delen

In het jaarbericht kun je lezen over waardevolle momenten van collega’s, cliënten en samenwerkingspartners. Zo hebben we het afgelopen jaar een keuze gemaakt voor methodisch werken, hebben we nieuwe woonlocaties geopend en cliënten begeleid naar dagbesteding, werk of vrijwilligerswerk. We laten voorbeelden zien van hoe cliënten zich thuis voelen in de wijk waar ze wonen en geven we een inkijk in de verschillende netwerksamenwerkingen. Ook als organisatie hebben we verdere stappen gezet op het gebied van diversiteit en inclusie, een nieuw introductieprogramma en nieuwe doorgroeimogelijkheden voor medewerkers. Dit en meer lees je in ons jaarbericht.

Deel via:

Het laatste nieuws

De Lister activiteitenkalender voor oktober is er

De kalender met de activiteitenkalender van oktober staat online! Op de vernieuwde activiteitenpagina zijn nu alle activiteiten van september en oktober te...

Socialrun: Lister deelnemers liepen 555 kilometer in 48 uur!

De Socialrun zit er weer op. Lister medewerkers en cliënten liepen dit weekend 555 kilometer in 48 uur voor het...

Volg en steun Lister tijdens de Socialrun

De Socialrun is gestart! Ook team Lister is weer van de partij. Tussen vrijdag 15 en zondag 17 september 2023...