Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister in actie tijdens de Socialrun

29 augustus 2022

Van 16 tot 18 september a.s.  vindt de 11e editie van de Socialrun plaats. Na een jaar van afwezigheid tijdens de estafetteloop, zal Lister dit jaar weer van de partij zijn. Samen met ruim veertig andere organisaties komen we in beweging voor een inclusieve samenleving.

Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. Dit doen ze door het organiseren van (sportieve) activiteiten voor, door en met mensen met een psychische kwetsbaarheid. De jaarlijkse Socialrun, een non-stop estafetteloop van 555 km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun.

Team Lister

Dit jaar loopt de route voornamelijk door het zuiden van het land en neemt Lister hieraan deel met twee teams van lopers en fietsers. In de afgelopen maanden is er hard getraind en werden er hardlooptrainingen georganiseerd door onze sportmedewerkers. De Lister lopers zullen dus goed voorbereid van start gaan. Maar natuurlijk maken niet alleen de lopers en de fietsers onze deelname tot een succes. Zo zijn er bijvoorbeeld chauffeurs, mensen die het eten verzorgen en een sportmasseur aanwezig. Samen met de lopers en fietsers zorgen zij ervoor dat de finish op zondag 18 september wordt gehaald.

Bekijk het filmpje hieronder, waarin onze collega Jacky nog eens uitlegt wat de Socialrun is en waarom wij meedoen:

Aanmoedigen

Wil jij de deelnemers alvast een extra duwtje in de rug geven? Dat kan door Team Lister te sponsoren! Elke bijdrage, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd. Doneren kan via deze link.

Of kom je zondag 18 september met de Lister deelnemers een overwinningsfeestje vieren? We zien je graag bij de finish tussen 12.00 en 14.00 uur in Soesterberg!

#meedoeniswinnen

Deel via:

Het laatste nieuws

De Lister activiteitenkalender voor oktober is er

De kalender met de activiteitenkalender van oktober staat online! Op de vernieuwde activiteitenpagina zijn nu alle activiteiten van september en oktober te...

Socialrun: Lister deelnemers liepen 555 kilometer in 48 uur!

De Socialrun zit er weer op. Lister medewerkers en cliënten liepen dit weekend 555 kilometer in 48 uur voor het...

Volg en steun Lister tijdens de Socialrun

De Socialrun is gestart! Ook team Lister is weer van de partij. Tussen vrijdag 15 en zondag 17 september 2023...