Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom kennismaken met Lister Leerdam

9 maart 2023

Op 01 april wordt Lister Leerdam aan de Koningin Emmalaan 30 Leerdam feestelijk geopend door burgemeester Sjors Fröhlich en wethouder Kees Bel. Dit is geen grap. U en uw kinderen zijn daarbij van harte welkom. De feestelijke opening start om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Lister is onlangs gestart met deze nieuwe woonlocatie. Mensen met een psychische kwetsbaarheid wonen er met plezier. Zij worden door medewerkers van Lister begeleid. Bewoners en medewerkers van Lister Leerdam laten u graag hun nieuwe woon- en werkplek zien en vertellen u meer over het leven en werken bij Lister. 

Programma en meedoen
Na de officiële opening is er gelegenheid om een kijkje te nemen binnen het gebouw. Er is een rondleiding en daarnaast zijn er creatieve en muziekworkshops waar u aan kunt deelnemen. Kinderen kunnen cupcakes maken. Een mooie oefening voor ons. Want we willen als locatie graag actief deelnemen aan het leven in de wijk Leerdam Oost. Onder andere door activiteiten aan te bieden waar ook u, als wijkbewoner,  aan deel kunt nemen. Download hieronder de uitnodiging met het programma!

Uitnodiging-opening-LeerdamDownloaden

Deel via:

Het laatste nieuws

In gesprek over de ramadan

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen bij Lister. Daarom doen we ons best om aandacht te besteden aan diverse feest- en herdenkingsdagen.

Maak muziek met TUNE IN in de week van het autisme.

Het Autisme Fonds heeft deze week uitgeroepen tot de week van het autisme onder de titel: "Ken je één iemand met autisme dan ken je...

Begin de lente met kunstzinnige activiteiten

Het voorjaar is voor velen een mooi moment om een frisse start te maken en iets nieuws te proberen. In...