Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom kennismaken met Lister Leerdam

9 maart 2023

Op 01 april wordt Lister Leerdam aan de Koningin Emmalaan 30 Leerdam feestelijk geopend door burgemeester Sjors Fröhlich en wethouder Kees Bel. Dit is geen grap. U en uw kinderen zijn daarbij van harte welkom. De feestelijke opening start om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Lister is onlangs gestart met deze nieuwe woonlocatie. Mensen met een psychische kwetsbaarheid wonen er met plezier. Zij worden door medewerkers van Lister begeleid. Bewoners en medewerkers van Lister Leerdam laten u graag hun nieuwe woon- en werkplek zien en vertellen u meer over het leven en werken bij Lister. 

Programma en meedoen
Na de officiële opening is er gelegenheid om een kijkje te nemen binnen het gebouw. Er is een rondleiding en daarnaast zijn er creatieve en muziekworkshops waar u aan kunt deelnemen. Kinderen kunnen cupcakes maken. Een mooie oefening voor ons. Want we willen als locatie graag actief deelnemen aan het leven in de wijk Leerdam Oost. Onder andere door activiteiten aan te bieden waar ook u, als wijkbewoner,  aan deel kunt nemen. Download hieronder de uitnodiging met het programma!

Uitnodiging-opening-LeerdamDownloaden

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...