Terug naar het nieuwsoverzicht

Gluren bij de Buren op de Jaap Edendreef

16 januari 2023

Op zondag 5 februari vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats.  Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van muziek en/of theater in hun huiskamer. Lister locatie Jaap Edendreef is een van de deelnemende huiskamers.

Tijdens Gluren bij de Buren treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten door het land. De podiumkunstenaars treden meerdere malen een half uur op tussen 12.00-17.00 uur. Je kunt de locaties bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig. 

Lister Jaap Edendreef is een van de deelnemende woonkamer. Hier zullen twee acts, Hartkoor en Mark-Frank Lobenstein, hun podiumkunsten ten gehore zullen brengen.

Hartkoor

Hartkoor Utrecht is een vocal groep met een eigen geluid en enthousiaste zangers die onder leiding van Jurriaan Grootes vier- en vijfstemmige popsongs zingen. Het repertoire loopt van The Beatles, via Queen, Lady Gaga en Westlife naar Jason Mraz en Coldplay. Je kunt hen zien en horen om 12.45 uur of 13.15 uur.

Mark-Frank Lobenstein

Mark-Frank Lobenstein neemt je vanaf de eerste noten mee naar zijn herinneringen. Op zijn laatste album “In my memories” reflecteert hij op momenten uit zijn leven. De pianomuziek die hij componeert kenmerkt zich als neo-klassiek. Laat je tijdens dit concert meevoeren door de muziek naar jouw herinneringen. Hij speelt om 13.30 uur en 15.00 uur.

Het volledige programma van Gluren bij de Buren vind je op hun eigen website.

Deel via:

Het laatste nieuws

Wereld obesitas dag: Hoe is het om dik te zijn?

Op 4 maart is het wereld obesitas dag. Dan wordt er stilgestaan bij een heel complexe uitdaging in onze maatschappij....

Nieuwsbrief februari 2024

Deze maand lees je in de nieuwsbrief onder andere over de proeven met de VR-bril. We testen hoe je kunt...

Twee proeven van start met de VR-bril

Lister verkent de inzet van verschillende digitale middelen in de begeleiding van cliënten. Het programma Lister Digitaal is daarmee gestart...