Terug naar het nieuwsoverzicht

Gluren bij de Buren op de Jaap Edendreef

16 januari 2023

Op zondag 5 februari vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats.  Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van muziek en/of theater in hun huiskamer. Lister locatie Jaap Edendreef is een van de deelnemende huiskamers.

Tijdens Gluren bij de Buren treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten door het land. De podiumkunstenaars treden meerdere malen een half uur op tussen 12.00-17.00 uur. Je kunt de locaties bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig. 

Lister Jaap Edendreef is een van de deelnemende woonkamer. Hier zullen twee acts, Hartkoor en Mark-Frank Lobenstein, hun podiumkunsten ten gehore zullen brengen.

Hartkoor

Hartkoor Utrecht is een vocal groep met een eigen geluid en enthousiaste zangers die onder leiding van Jurriaan Grootes vier- en vijfstemmige popsongs zingen. Het repertoire loopt van The Beatles, via Queen, Lady Gaga en Westlife naar Jason Mraz en Coldplay. Je kunt hen zien en horen om 12.45 uur of 13.15 uur.

Mark-Frank Lobenstein

Mark-Frank Lobenstein neemt je vanaf de eerste noten mee naar zijn herinneringen. Op zijn laatste album “In my memories” reflecteert hij op momenten uit zijn leven. De pianomuziek die hij componeert kenmerkt zich als neo-klassiek. Laat je tijdens dit concert meevoeren door de muziek naar jouw herinneringen. Hij speelt om 13.30 uur en 15.00 uur.

Het volledige programma van Gluren bij de Buren vind je op hun eigen website.

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...