Terug naar het nieuwsoverzicht

Gluren bij de Buren op de Jaap Edendreef

16 januari 2023

Op zondag 5 februari vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats.  Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van muziek en/of theater in hun huiskamer. Lister locatie Jaap Edendreef is een van de deelnemende huiskamers.

Tijdens Gluren bij de Buren treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten door het land. De podiumkunstenaars treden meerdere malen een half uur op tussen 12.00-17.00 uur. Je kunt de locaties bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig. 

Lister Jaap Edendreef is een van de deelnemende woonkamer. Hier zullen twee acts, Hartkoor en Mark-Frank Lobenstein, hun podiumkunsten ten gehore zullen brengen.

Hartkoor

Hartkoor Utrecht is een vocal groep met een eigen geluid en enthousiaste zangers die onder leiding van Jurriaan Grootes vier- en vijfstemmige popsongs zingen. Het repertoire loopt van The Beatles, via Queen, Lady Gaga en Westlife naar Jason Mraz en Coldplay. Je kunt hen zien en horen om 12.45 uur of 13.15 uur.

Mark-Frank Lobenstein

Mark-Frank Lobenstein neemt je vanaf de eerste noten mee naar zijn herinneringen. Op zijn laatste album “In my memories” reflecteert hij op momenten uit zijn leven. De pianomuziek die hij componeert kenmerkt zich als neo-klassiek. Laat je tijdens dit concert meevoeren door de muziek naar jouw herinneringen. Hij speelt om 13.30 uur en 15.00 uur.

Het volledige programma van Gluren bij de Buren vind je op hun eigen website.

Deel via:

Het laatste nieuws

Creatief Atelier: lekker met je handen werken!

In De Meern huist in een doodgewoon bedrijfspand een prachtig initiatief: Vidas Novas (Portugees voor ‘nieuwe levens’). Een creatieve plek...

De activiteitenkalender van maart staat online

De kalender met activiteiten van maart staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van februari en maart te...

Nieuwsbrief januari 2024

Een volle eerste nieuwsbrief van het jaar.