Terug naar het nieuwsoverzicht

Enik is heropend in Woerden

6 juli 2023

Enik Recovery College is weer gestart in Woerden. Voorheen zat Enik Woerden aan de Meulmansweg. Toen deze locatie dicht ging, begon de zoektocht naar een nieuwe ruimte. Vanaf donderdag 29 juni ben je welkom bij deze Enik locatie in het Baken aan de Beneluxlaan 3 in Woerden. Elke donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur kan je hier terecht voor een programma.

Zo kan je tijdens JIJenIK tussen 12.00 en 16.00 uur kennismaken met Enik en peer support. Verder zijn er introductieworkshops Enik Recovery College, waar je je kunt oriënteren op mogelijkheden voor herstel in peer support werkgroepen. Ook kan je kennismaken met WRAP (Wellness Recovery Action Plan), een praktische manier om aan je welbevinden te werken. In de Herstelwerkgroep Algemeen Woerden draait het om het delen van ervaringen, waardoor herkenning, erkenning, inzicht en steun kan ontstaan.

Bekijk op de website van Enik Recovery College het volledige programma Woerden.

Deel via:

Het laatste nieuws

De Lister activiteitenkalender voor oktober is er

De kalender met de activiteitenkalender van oktober staat online! Op de vernieuwde activiteitenpagina zijn nu alle activiteiten van september en oktober te...

Socialrun: Lister deelnemers liepen 555 kilometer in 48 uur!

De Socialrun zit er weer op. Lister medewerkers en cliënten liepen dit weekend 555 kilometer in 48 uur voor het...

Volg en steun Lister tijdens de Socialrun

De Socialrun is gestart! Ook team Lister is weer van de partij. Tussen vrijdag 15 en zondag 17 september 2023...