Terug naar het nieuwsoverzicht

Doe mee met de Week van de Mentale Gezondheid

23 mei 2023

Deze week organiseert Lister veel verschillende activiteiten die alles te maken hebben met gezelllig meedoen, zingeving, gezond leven en lekker in je vel zitten. Het is de Week van de Mentale Gezondheid van 22 tot en met 28 mei. Kom ook langs!

Andere mensen ontmoeten en samen iets ondernemen is goed voor je mentale gezondheid. Dat is dan ook ons thema tijdens de Week van de Mentale Gezondheid: meedoen en ontmoeten. Iedereen is welkom en de meeste activiteiten zijn gratis.

Er is genoeg te doen

Kom in beweging en probeer een sport uit tijdens de Sportinstuif op dinsdag 23 mei. Kies jij voor badminton, tennis, tafeltennis, (kick)boksen of een kleine bootcamp? Maak snel kennis met de sport die je leuk vindt en die bij je past tijdens een gezellige sportinstuif.

Wil jij met dit prachtige weer liever het water op? Ga dan mee sloepvaren of kajakken.

Maak muziek, dans je vrij, leer ontspannen of ga mee wandelen. Er is voor iedereen wel iets leuks of passends! Bekijk op de website ons volledige activiteiten programma. Wil je liever alles in een overzicht zien? Download dan deze flyer.

Zoek je nog een leuk uitje?

Op donderdagmiddag 25 mei kun je gratis naar de theatervoorstelling ‘Dromen vangen’. De voorstelling is te zien van 15.00 – 16.30 uur bij Indekerngezond. Een leuk en inspirerend uitje voor jou, je cliënt en collega’s! De rode draad is inspireren, samen doen en lachen om herkenbare situaties. Een aanrader voor iedereen voor wie gezondheid een belangrijk thema is.

Wil je ook komen? Meld je dan aan via: leefstijl@lister.nl

Veel plezier deze week!

Zien we jou bij een van de activiteiten? Deel vooral jouw ervaringen en tag ons op social media. #weekvandementalegezondheid #meedoenenontmoeten #wijzijnlister

Deel via:

Het laatste nieuws

2023 was een mooi jaar voor Lister

In 2023 vierde Lister haar jubileum: we bestonden 40 jaar. In ons Jaarbericht lees je de verhalen én de cijfers...

Akkoord Souvereinburg: prettig wonen voor jongvolwassenen

Kort geleden is het Akkoord Souvereinburg en omgeving ondertekend door Lister, Woonin, Movactor en de gemeente Nieuwegein. Zij werken samen...

Activering Lister-cliënten zet door

Lister ziet graag dat haar cliënten meedoen in de samenleving. Ongeveer 7 op de 10 cliënten hebben een activiteit die...