Terug naar het nieuwsoverzicht

Begin de lente met kunstzinnige activiteiten

17 maart 2023

Het voorjaar is voor velen een mooi moment om een frisse start te maken en iets nieuws te proberen. In de lente starten er weer een aantal nieuwe kunstzinnige activiteiten. Ga je muziek maken bij Tune In? Of wil je liever leren fotograferen? Hieronder lichten we een aantal activiteiten uit waar je aan mee kunt doen.

Aanbod

Lister organiseert zelf workshops en lessen in samenwerking met kunstenaars en artiesten uit de regio. Op verschillende locaties kun je meedoen. Bekijk hieronder een aantal activiteiten uit waar nog plek vrij is of neem een kijkje in het volledige aanbod. Zit er niks voor je bij en heb je wel een idee wat je zou willen doen? Neem dan contact op met Linn, medewerker Kunst in de Zorg bij Lister via linndenhollander@lister.nl.

Muziek maken bij Tune In Muziekhuis

Deze Tune In sessies bestaan uit 8 bijeenkomsten van 3 uur. Een sessie is zo opgebouwd dat we aan het eind tot een eigen compositie komen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor een pauze, vragen en eigen inbreng. Je hoeft niet muzikaal te zijn of een instrument te spelen; het belangrijkste is dat je er zin in hebt. Wil je een cliënt enthousiast maken voor het maken van muziek? Luister dan de podcast van Tune In!

Datum:
 wekelijks vanaf maandag 10 april 2023
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Waar: Muziekhuis Utrecht, Loevenhoutsedijk 301
Meedoen is gratis
Aanmelden: via Andrea Schmitz (06 – 13582772 of andreaschmitz@lister.nl)

Fotograferen met ZOOM-In

Blauw Licht organiseert voor de bewoners van De Schipper de fotografiecursus ZOOM-IN. Ervaring of eigen camera is niet nodig: iedereen kan meedoen.

Start:
 donderdag 6 april 2023, 6 bijeenkomsten
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: De Schipper, Twellosebeeklaan 87
Aanmelden: Beate Voragen van Lister: beatevoragen@lister.nl

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...