Terug naar het nieuwsoverzicht

Aandacht voor energiebesparing en duurzaamheid

6 oktober 2022

Ruim 170 zorgorganisaties, waaronder Lister, hebben zich opgegeven voor de Energiecampagne voor de Zorg van MPZ Milieuplatform Zorgsector die vanaf 10 oktober start. Het is dan ook de week van de duurzaamheid. Twee onderwerpen die Lister belangrijk vindt: energiebesparing en duurzaamheid.

Lister vindt het belangrijk om bewust en duurzaam met energie om te gaan. Op locatie, een woning van Lister of in (je) eigen huis. Elke kuub gas en kWh elektra die je bespaart, kan jou, de cliënt en/of de locatie geld schelen. Mooie bijkomstigheid is dat veel maatregelen die goed zijn voor je portemonnee, ook goed zijn voor mens en milieu.

Wat kun jij doen?

De vraag naar energiebesparing is door de stijgende energieprijzen relevanter dan ooit. Maar energie besparen… hoe doe je dat? En wat doe je al? Het begint bij bewustwording over energieverbruik. Lister deelt komende week mogelijkheden en tips met collega’s en cliënten om energie te besparen.

#Energiecampagnezorg

Op onze social media kanalen delen we ook uitingen van de Energiecampagne voor de Zorg: ‘Duurzame Zorg. Daar wordt toch iedereen beter van?’ Deze campagne tegen energieverspilling is een initiatief van Milieuplatform Zorg in samenwerking met het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg en de zorgbranches.  Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de zorg steeds duurzamer wordt.


Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...