Spring naar content
Terug naar alle locaties

Lister Jaap Edendreef

Lister locatie Jaap Edendreef Utrecht ingang met schuifdeuren

Lister Jaap Edendreef Utrecht

Lister Jaap Edendreef begeleidt bewoners van 45 jaar en ouder met ernstige psychiatrische en/ of verslavingsproblematiek en/of somatische klachten.

Begeleiding bij Lister Jaap Edendreef

Beschermd Wonen/Verblijf

Lister Jaap Edendreef biedt beschermd wonen voor 32 bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.  Bewoners beschikken over een eigen woon-/ slaapkamer met een toilet, douche en keukenblok. Er zijn ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Kenmerkend voor Lister Jaap Eden is de langdurige zorg die zowel gericht is ondersteuning bij psychische als somatische klachten. Er is veel aandacht voor gezondheid, bewegen, voeding en structuur.  De dagelijkse maaltijden worden gezamenlijk genuttigd. Dit zijn vaste onderdelen van de dagstructuur waarbij bewoners onderling contacten hebben en niet vereenzamen. Voorwaarde voor begeleiding vanuit deze locatie is dat het financieel beheer uit handen wordt gegeven door de cliënt.

Specialisatie

Lister Jaap Edendreef biedt herstelondersteunende begeleiding waarbij eigen kracht centraal staat. De begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ernstige psychiatrische en/ of verslavingsproblematiek en somatische klachten. De locatie is specifiek gericht op de oudere doelgroep. De zorg kan zonodig overgenomen worden als iemand door ziekte of leeftijd iets zelf niet meer kan.

Dagbesteding

Lister Jaap Edendreef stimuleert bewoners tot (dag) activiteiten binnen- en buitenshuis. Het samen koffie/thee drinken en de maaltijden nuttigen levert een huiselijke sfeer op.

Samenwerkingspartners

Lister Jaap Edendreef werkt nauw samen met verschillende partners: Altrecht Senior, Altrecht Fact Noord-Oost, Altrecht Act, Jellinek, Huisarts de Neckar, apotheek Mediq, buurtteams Overvecht, diverse bewindvoerderskantoren, de Tussenvoorziening en Stadsgeldbeheer.

Lister Jaap Edendreef logo 9292ov
Lister Jaap Edendreef
Jaap Edendreef 7
3562 AT
030 264 20 40

Direct contact met Lister Jaap Edendreef