Spring naar content

Zinnenprikkels

Prikkel je Zinnen

Kopi Susu (Utrecht), La CaZa (Nieuwegein), De Wenck (Nieuwegein) en Buurthuis Rosa (Utrecht) zijn de locaties waar wordt gegeten, workshops worden gehouden, live muziek is en waar mensen samen komen om in dialoog te gaan. Zinnenprikkels heet dit. Zinnenprikkels is een vrijwilligersorganisatie die mensen van allerlei statuur bijeen brengt om zonder stigma elkaar te supporten en te prikkelen.

Zinnenprikkels

Acht jaar geleden is het idee ontstaan om cliënten van Lister, mensen met een smalle beurs, studenten, buurtgenoten en andere belangstellenden bij elkaar te brengen. Hiervoor zijn allerlei intiatieven bedacht: een 3 gangen diner voor 6 euro, gratis workshops (Reflexmasage, Tai Chi, yoga & Meditatie) en festivals. Ieder seizoen wordt er een nieuw programma gepresenteerd en zijn vele vrijwilligers bezig om dit voor elkaar te krijgen.

Vrijwilligers en deelnemers

Dit zijn uiteraard de mensen die Zinnenprikkels tot een succes maken. Voor de vrijwilligers is het een ideaal platform om te werken aan bepaalde doelen (met een beperkt budget te kunnen koken, gratis workshops regelen en evenementen organiseren) voor de deelnemers de ideale aangelegenheid om sociaal actief te zijn en ondanks een vaak smalle beurs en aanwezige psychische kwetsbaarheden toch onder de mensen te komen en activiteiten bij te wonen.

Voor meer informatie bekijk Facebook

Cultureel dagcafé Kopi Susu
J.P. Coenstraat 69
3531 EP  UTRECHT
Gratis workshops op:
Maandagmiddag en – avond
Woensdagavond en donderdagavond

Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM  UTRECHT
Gratis workshop op:
Vrijdagmiddag

Wijkhuis De Steeg
Hoornseschans 101
3432 TK  NIEUWEGEIN
Gratis workshops op:
Vrijdagmiddag

Ontmoetingscentrum De Wenck
Wenckebachplantsoen 85a
3431 TC  NIEUWEGEIN
10 minuten lopen van City Plaza
Gratis workshops op:
Dinsdagmiddag