Spring naar content

Een stage bij Lister

Renata Lap, stagiaire bij hostel Wittevrouwen, sph-opleiding:
Mijn doel voor het derde studiejaar was om meer inzicht te krijgen in psychiatrie en verslaving. Het afgelopen jaar heb ik vooral veel kennis opgedaan over de bewoners van het hostel, het leven dat zij leiden en welke zorg er in Utrecht aan de bewoners kan worden geboden.’

Myrna Huiting, Lister Galecop, opleiding maatschappelijke zorg:
Tijdens mijn stage bij Lister heb ik veel geleerd over de doelgroep, visie maar ook vooral over mezelf. Door middel van persoonlijke gesprekken met mijn begeleider en collega’s krijg je voldoende feedback waar je ook daadwerkelijk iets mee kan.

Iets voor jou?

Bij Lister begeleiden we mensen met een psychiatrisch en/of een verslavingsachtergrond in de woonsituatie. Wij geloven hierbij in de kracht en mogelijkheden van mensen. Niet de ziekte staat centraal, maar de mens. Wij werken herstelgericht en hebben onze visie hierop uitgewerkt in de Richtlijn voor goede zorg. Bij het begeleiden gaan we uit van  5 B’s: Betrouwbaar, Betrokken, Bekwaam, Bewust en Betekenisgevend.  Spreekt dat je aan en is het voor jou een uitdaging om mee te zoeken naar hoe je mensen bij hun herstel begeleidt? Dan is een stage bij Lister vast iets voor jou!

Klik hier om te solliciteren.

Wil je meer informatie? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen over stage lopen bij Lister.

Contact

Informatie voor scholen en studenten is altijd op te vragen bij de praktijkopleider van Lister: Jan-Pieter van Waasbergen. Hij is bereikbaar via (030) 236 10 91 of stage@lister.nl.

Lister is een erkend leerbedrijf.

Lister erkend leerbedrijf