Spring naar content

TUNE IN op locatie

TUNE IN op locatie

Bij TUNE IN maak je in een groep muziek onder leiding van een professionele muzikant. We gaan improviseren, we leren luisteren en werken samen toe naar een korte compositie. Op een fijne plek, met ondersteuning van peersupportwerkers kun je je muzikaal leren uiten.

Omdat samen muziek maken zo leuk is en niet iedereen even makkelijk de stad of regio doorkruist, komt TUNE IN ook op locatie. Deze TUNE IN sessies zijn voor iedereen die kennis wil maken met muziek maken in een groep. De bijeenkomsten duren 2 uur en zijn iedere week. Aanmelden is niet nodig. 

Locaties:

Buurt Centrum Hoge Weide
In dit mooie buurtcentrum in Leidsche Rijn kun je vanaf vrijdag 16 september 2022 terecht voor TUNE IN sessies onder leiding van onze workshopdocent Niels Vermeulen.
Data: wekelijks vanaf vrijdag 16 september,
Tijd: 11.00-13.00uur
Waar: Buurtcentrum Hoge Weide, Laurierweg 104. Utrecht,Leidsche Rijn
Aantal keer: 8 bijeenkomsten
Aanmelden: Meedoen is gratis. Voor aanmelden en vragen kun je terecht bij Andrea Schmitz: andreaschmitz@lister.nl, 06-13582772

Lister locatie Noordzeestraat
Vanaf oktober 2022 kan je iedere 14 dagen op donderdag terecht voor muzieksessies onder leiding van trajectbegeleider en muzikant Johans Doornebal. Plezier hebben in muziek maken en improviseren staat in deze sessies voorop. Start en tijd wordt binnenkort bekend gemaakt. Binnenkort volgt er meer informatie over TUNE IN op deze locatie in Utrecht Hoograven.