Training niet gevonden Bezinningsbijeenkomst zelfcompassie (Zin in Utrecht) - Lister Spring naar content
Terug naar overzicht

Bezinningsbijeenkomst zelfcompassie (Zin in Utrecht)

Compassie of mededogen betekent met liefde en begrip kunnen reageren op pijn, verdriet, onmacht, wanhoop of zelfs woede. (Zelf)compassie draait om de kunst lastige gevoelens en gedachten in jezelf met liefdevolle vriendelijkheid te omarmen. De aandacht voor (zelf)compassie verrijkt en verdiept het leven en leert je met meer mildheid en aandacht naar jezelf en anderen toe in het leven te staan.

Bezinningsbijeenkomst zelfcompassie
In deze hectische tijden is het af en toe fijn een moment stil te kunnen staan en het te hebben over thema’s die belangrijk zijn in ons leven. Een bezinningsbijeenkomst is zo’n moment en op woensdag 29 maart staan we stil bij het thema zelfcompassie. Wat is zelfcompassie? Waarom is het belangrijk? Welke rol speelt het in mijn leven? Iedereen is welkom om met elkaar uit te wisselen d.m.v. muziek, stilte en gedichten.

Wanneer?
Woensdag 29 maart 2017 van 11.00 tot 12.30 uur, 1 bijeenkomst.
Let op: dit is de juiste tijd, anders dan in de digitale nieuwsbrief vermeld.

Deze activiteit wordt aangeboden door Zin in Utrecht. Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van geestelijk verzorgers die aan inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit. Daarnaast ondersteunen zij professionals en vrijwilligers in de hulpverlening. Meer informatie kunt u vinden op www.zininutrecht.nu

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.