Spring naar content

Houten

Lister Houten is beschikbaar voor consultatie en advies aan medeprofessionals en naastbetrokkenen van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening.

Sociaal team en andere professionals

Je bent medewerker van het sociaal team, huisarts of POH-GGZ, buurtcoach bij een woningcorporatie of welzijnswerker en hebt vragen over de uitvoering van jouw rol als hulpverlener van iemand met een psychiatrische aandoening en/of een verslaving. Wij ondersteunen je met onze expertise over ontwikkelingsgericht begeleiden. Dat kan door op anonieme basis jouw casus te bespreken met een van onze persoonlijk begeleiders of specialisten. Met de uitkomst van dit gesprek kun je zelf weer verder in jouw rol als hulpverlener.

Naastbetrokkenen

Als naastbetrokkene van iemand met (ernstige) psychiatrische en/of verslavingsproblematiek heb je soms vragen hoe jij jouw naaste het beste kan ondersteunen. Lister Houten biedt dan consulatie en advies. Bijvoorbeeld tijdens speciale avonden voor naastbetrokkenen, coaching voor familie van iemand met autisme, en andere trainingen. Voor meer informatie rondom naastbetrokkenen is er een algemene folder.

Werkgevers

Je hebt iemand in dienst met een psychiatrische aandoening en/of verslaving en hebt vragen over hoe je hem of haar het beste kan ondersteunen. Onze trajectbegeleider ondersteunt je bij de uitvoering van je eigen rol als leidinggevende. En helpt je zo nodig met het vinden van de juiste ondersteuning voor je werknemer.

Overweeg je iemand in te zetten met psychische kwetsbaarheid dan denken wij graag met je mee over mogelijkheden en zelfs over eventuele kandidaten.

Contact

Consultatie en advies Houten
Fossa Italica 2
3995 XD Houten
T (030) 7470200
E houten@lister.nl

Meer weten over de locatie? Klik hier om naar Lister Houten te gaan.