Spring naar content

Lister als buur

Buren gaan een kopje koffie drinken.Lister begeleidt al ruim 30 jaar mensen met een psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving middenin de samenleving. We begeleiden mensen in hun eigen huis én in woningen van Lister. We hebben daar goede ervaringen mee. Onze kantoren en ontmoetingsruimten staan midden in de wijk. Als buur bent u altijd welkom om kennis te maken, om een kop koffie of thee te drinken of voor vragen en advies. We willen graag goede buren zijn. Onze begeleiders spreken met de mensen die wij begeleiden dan ook nadrukkelijk over hun rol als buurman of buurvrouw en indien nodig ondersteunen wij hen daarbij. Zowel cliënten als medewerkers nemen graag deel in allerlei buurtinitiatieven en activiteiten.

Kennismaken met Lister als buren

Wanneer wij starten met een nieuwe locatie waar meerdere mensen komen wonen, organiseren wij een of meerdere informatiebijeenkomsten voor buurtbewoners. Als daar behoefte aan is, maken wij een nieuwsbrief om u als buurtbewoner op de hoogte te houden en antwoorden te geven op vragen die worden gesteld. Tijdens de informatiebijeenkomst en via de nieuwsbrief maakt u kennis met Lister als organisatie, onze idealen en werkwijzen.

Een vraag aan Lister als buurtbewoner?

Heeft u een vraag of opmerking? Of ervaart u overlast van onze locatie of onze cliënten? Neem dan gerust contact op met de desbetreffende locatie. We gaan graag met u in gesprek. Samen met u willen wij zorgen voor een buurt waarin iedereen zich thuis voelt.