Spring naar content

Ontwikkelpunt IJsselstein

Het Ontwikkelpunt is dé plek om samen te komen voor koffie of thee en een praatje met mensen die net als jij kwetsbaar zijn. Je kunt elkaar hier ontmoeten in een gezellige en ontspannen sfeer. Er is ruimte om aan je ontwikkeling of herstel te werken. Soms met een duwtje in de rug want je kunt hierbij ondersteuning krijgen van ervaringsdeskundigen. Bij hen kun je terecht voor een praatje of informatie. Hij of zij zal graag zijn ervaringen met jou willen delen.

Niet meer kijken naar wat niet kan, maar kijken naar wat wel kan!

Adres

Xperience Achterveld
Teenschillerpad 2
3401 GH IJsselstein

Wanneer

Om de week op maandag van 14:00 tot 16:30 uur zijn er creatieve workshops (bekijk hier het rooster voor 2018 inclusief speciale evenementen).

Voor vragen en/of opgeven voor een workshop kun je een mail sturen naar het volgende mailadres: inloophetontwikkelpunt@gmail.com

Facebook

Het Ontwikkelpunt heeft ook een eigen groep op facebook. Je kunt je hiervoor aanmelden zodat je op de hoogte blijft van activiteiten die worden aangeboden. Facebookpagina: Het Ontwikkelpunt IJsselstein.

Cursusaanbod

Hier vind je het cursusaanbod op gebied van herstel: Herstelwerkgroep Verslaving. (in oprichting)

Voor activiteiten georganiseerd vanuit Lister is het wel fijn als je je eerst aanmeldt. Dit kan door een mail te sturen aan peersupportijsselveld@lister.nl.
Je kunt evt. ook bellen of mailen naar

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.