Spring naar content

Onderhoud en Reparaties

Jan van Remmerden en Sjef Schuermans begonnen 5 jaar geleden in een garagebox met een idee. Het idee was om bepaalde klusjes in en om de woningen van Lister in Nieuwegein zelf te gaan doen. Hiermee  wilden ze cliënten van Lister activeren en een dagbesteding aanbieden. Al gauw kon dit idee worden uitgebreid met o.a. meubels opknappen en fietsen repareren. Sinds 1 maart jl. is O & R verhuisd naar de Noordzeestraat 114, Utrecht. Vanwege deze verhuizing in samenwerking met Wij 3.0, kunnen Jan en Sjef meer cliënten van Lister aan een dagbesteding helpen. Mocht je dit lezen en graag je handen uit de mouwen willen steken bel of mail Jan of Sjef.

O & R

Dit zijn de activiteiten die O & R aanbiedt:

• Meubels opknappen
• Tuinonderhoud (woningen van Lister ) en groenvoorziening
• Onderhoud (woningen van Lister, La CaZa, Inspiratiehuis Nieuwegein, Beatrixschool)
• Timmerdorpen
• Zwerfafval opruimen (zeer gewaardeerd door de buurtbewoners)
• Fietsenreparatie (indien er iemand zich aanmeldt die hier bekend mee is)

Wij 3.0

Door de samenwerking met Wij 3.0 kunnen cliënten makkelijker doorstromen naar andere activiteiten opgezet vanuit de commerciële afdeling van Wij 3.0.  Er is meer ruimte en er is vaker begeleiding aanwezig. Door deze samenwerking is het netwerk vergroot. Een voorbeeld is de Universiteit Utrecht. Hier kunnen cliënten, die graag in de tuin werken, naartoe indien er elders te weinig werk is.

Jan & Sjef

Jan is er voor de facilitaire zaken, de onderhoudsplanningen, begeleiding fietsenwerkplaats en op woensdagmiddag begeleidt Jan het opknappen van de meubels. Sjef doet vooral de uitvoering (samen met de vrijwilligers op pad en aan de slag). Graag zien Jan en Sjef een uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Dus bij deze de oproep: Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je wekelijks een aantal uur beschikbaar, bel of mail Jan of Sjef.

Voor wie

Cliënten Lister

Wanneer

Maandag t/m donderdag

Contactgegevens

Onderhoud & Reparaties
Noordzeestraat 114
3522 PL Utrecht

Mail of bel

Jan van Remmerden, (06) 229 516 73
Sjef Schuermans, (06) 420 732 80

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.