Spring naar content
Nieuwsoverzicht

#WZW2019 – Kom kijken bij onze locaties!

#WZW2019 – Kom kijken bij onze locaties!

Heb jij altijd al willen weten wie er bij Lister wonen en werken? In de Week van Zorg en Welzijn openen de locaties Hoograven en Hogelanden hun deuren. Wees welkom!

Lister Hogelanden
Op dinsdag 12 maart ban je van 13:00 tot 17:00 welkom om een kijkje te nemen bij Lister Hogelanden.

Lister Hoograven
Op 15 maart van 11:00 tot 14:15 ben je van harte welkom bij Lister Hoograven. Het is de Week van Zorg en Welzijn en daarom maakt Lister graag van de gelegenheid gebruik om mensen kennis te laten maken met het werk dat we bij Lister doen. Heb je altijd al willen weten wie er wonen en werken bij Lister Hoograven? Je bent vrijdag 15 maart van harte welkom!

De week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

In het hele land zijn er evenementen over leren en werken in de sector. Kom naar een Meet & Greet, een inspiratiemiddag of speeddate. Ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en opleidingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals. Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen! Misschien is het wel je eerste stap in Zorg en Welzijn.

#WZW2019

Lister Hogelanden Week van Zorg en Welzijn

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.