Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Vooraankondiging: Open Dag Enik

Wil je alvast een voorproefje van het voorjaarsprogramma 2016? Kom dan naar de Open Dag van Enik op zaterdag 19 december 2015! Een dag vol workshops, waar je alvast kennis kunt maken met Enik en haar aanbod. De dag zal afgesloten worden met een sociale eettafel: voor €5,- krijg je een 3-gangenmenu.

Om 12.30 uur gaan de deuren van Enik open, en om 13.00 uur starten de eerste workshops. De workshops eindigen om ongeveer 17.00 uur. Tussen 17.00 en 19.00 vindt de sociale eettafel plaats in het sociaal trefpunt. Houd de website in de gaten: binnenkort verschijnt het gehele programma!

Save the date!

Datum: zaterdag 19 december 2015
Tijd: Van 12.30 tot 19.00 uur

Waar?

Enik Recovery College, Vaartscherijnstraat 51, 3523 TB Utrecht

Aanmelden en kosten

Het is niet nodig om jezelf aan te melden voor de workshops. Bij de workshops geldt: wie het eerst komt, heeft de eerste plaats. Zoals altijd zijn de workshops gratis te volgen.

Met de naderende kerst in het vizier wordt er een feestelijk tintje gegeven aan het menu van de sociale eettafel. Wees er dus snel bij! Graag willen wij vooraf weten of je komt. Je kan dit kenbaar maken via een e-mail naar enik@lister.nl. De sociale eettafel kost € 5,-.

Meer informatie?

Stuur gerust een e-mail naar enik@lister.nl voor meer informatie.