Terug naar het nieuwsoverzicht

Probeer een sport tijdens de sportinloop Utrecht!

10 februari 2022

Sport Coalitie Utrecht organiseert op donderdag 24 februari een sportinloop. Wil je een sport uitproberen? Of wil je meer weten over het aanbod van de Sport Coalitie Utrecht? Kom dan naar dit event.

Sport Coalitie Utrecht staat voor een samenleving waarin niemand buitenspel staat. Dit initiatief biedt een passend en veilig sportprogramma voor mensen vanaf 16 jaar en ouder die problemen hebben op meerdere leefdomeinen, zoals sociaal isolement, verslaving en/of psychische problematiek. Vaak hebben zij hierdoor geen of moeilijk toegang tot reguliere sportmogelijkheden.

Samenwerking

De Tussenvoorziening en het Leger des Heils verbinden in samenwerking met Lister, Van der Hoeven Kliniek, SVET, Jellinek, De Wilg, Ubuntuhuis, Sport Utrecht en Stichting Life Goals de domeinen zorg en sport professioneel met elkaar. Door afspraken te maken hoe de verschillende organisaties elkaar in kunnen zetten, sluiten we ook aan bij de visie versterken sociale basis (WMO) 2018 en het Utrechts Sportakkoord dat op 24 juni 2019 is afgesloten.

Kom ook in beweging!

Op donderdag 24 februari van 14.30 tot 18.00 uur ben je welkom bij de Sportinstuif in de Waterwinzaal (Musicallaan 100, Utrecht). Tijdens deze sportinloop kun je gratis een sport uitproberen. Ga jij voor basketbal, voetbal, bootcamps, tennis of iets anders? Iedereen kan meedoen. 

Kijk voor meer informatie op de de website van de sportcoalitie: sportcoalitieutrecht.nl. 

Deel via:

Het laatste nieuws

Muzikale eindpresentatie Tune In!

Op 7 november gaven deelnemers van Tune In in Tivoli hun muzikale eindpresentatie. Tune In is een muziekproject voor cliënten...

Pilot Herstelondersteunende Intake veelbelovend 

Drie huisartsenpraktijken in Utrecht Oost experimenteerden in 2021-2022 met een nieuwe benadering van mentale gezondheid. Praktijkondersteuners en professionele ervaringsdeskundigen van...

Openingstijden en programma Enik rondom feestdagen

Ken je mensen of heb je zelf last van de donkere dagen rond Kerstmis? Daar is bij Enik Recovery College...