Nieuwsoverzicht

Meetup voor vrijwilligers op dinsdagavond 8 mei 2018!

Meetup voor vrijwilligers op dinsdagavond 8 mei 2018!

De vrijwilligersraad van Lister bestaat alweer ruim een jaar. Tijd voor een feestelijke én informatieve bijeenkomst voor alle (aankomend) vrijwilligers. Lees hieronder meer over programma, locatie en aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Op dinsdagavond 8 mei organiseert de vrijwilligersraad zijn eerste Meetup: een bijeenkomst speciaal voor alle (aankomend) vrijwilligers van Lister. Diverse vrijwilligers geven vorm aan een verrassend programma. Verder staat de avond in het teken van ontmoeting en ontspanning. De raad vindt persoonlijk contact met en tussen vrijwilligers belangrijk en draagt hier op deze manier graag aan bij!

Het programma
De Meetup bestaat uit een combinatie van informatie, dialoog, theater en muziek. Kom daarnaast meer te weten over de vrijwilligersraad, het vrijwilligerswerk en de mogelijkheden bij Lister. Tijdens de netwerkborrel is volop gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Voor muziek en een hapje en drankje wordt gezorgd. Kortom: stel je vragen, deel je ervaringen en laat je inspireren!

Datum: dinsdagavond 8 mei 2018

Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 18.30 uur)

Plaats: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Alle vrijwilligers krijgen een uitnodiging met het programma thuisgestuurd.

De locatie

Voor de Meetup is gekozen voor Het Huis Utrecht, een mooie locatie op loopafstand van Utrecht CS.

Het Huis is rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer (bekijk de kaart en de routebeschrijving).

 

Aanmelden

Ben je al vrijwilliger bij Lister? Meld jezelf dan aan via deze pagina of bel met (030) 236 10 72.

Ben je geen vrijwilliger bij Lister, maar denk je erover om dat te worden? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om de Meetup te bezoeken! Aanmelden kan op deze pagina: www.lister.nl/meetup.

De vrijwilligersraad zorgt voor consumptiemunten voor aangemelde vrijwilligers.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je aanwezig  zijn als niet-vrijwilliger?

Stuur dan een mail naar vrijwilligersraad@lister.nl of bel tijdens kantooruren met (030) 236 10 72.