Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Locatie de Grasboom van start!

Locatie de Grasboom van start!

Met ingang van 1 juli start de begeleiding door Lister aan de bewoners van De Grasboom op twee locaties. Hiervoor is een nieuw team geformeerd. Dit zijn collega´s die bij de Grasboom hebben gewerkt, bij Lister of van buiten komen. Het team wordt begeleid door de academie. ‘Het is een nieuw en gemêleerd team´, aldus Margreet Bonouvrie (locatiehoofd van de Grasboom).

Ouderinitiatief
De Grasboom is een ouderinitiatief voor de begeleiding van mensen met autisme door middel van een persoonsgebonden budget. De zorg wordt ingehuurd en Lister is dus gevraagd om de zorg te gaan geven. Er is een traject met de Grasboom en Lister afgelegd om de samenwerking vorm te geven.
Een ouderinitiatief wordt vaak gekenmerkt door wat meer zorg vanwege de betrokkenheid van de ouders. In die gesprekken is de herstelvisie en zelfmanagement, waar mogelijk, veel en nadrukkelijk aan de orde geweest.

Van links naar rechts: Shahira Emara, Joanne van der Giessen, Lars Jansen, Maarten IJntema, Joost van der Worp, Dion Verbaan.

Het complete team
Het team is vanaf 1 september compleet. Het ziet er veelbelovend uit er zijn veel enthousiaste mensen betrokken. De interne kwartiermaker Maarten IJntema (werkzaam bij het gebiedsteam) gaat twee dagen in de week namens Lister de praktische leiding geven. Het hele team bestaat uit 10 FtE.

We wensen onze collega´s van de Grasboom heel veel plezier en succes toe!

Help ons verbeteren!

We willen graag je mening over Lister.nl weten. Heb je een paar minuten tijd voor ons?

Ik doe mee