Terug naar het nieuwsoverzicht

Lister podcasts

16 oktober 2023

Echte gesprekken over onderwerpen die bij Lister en de ggz spelen, daar gaan onze podcasts over. Zo gingen we eerder met ervaringsdeskundigen in gesprek over LBHTI+. verslaving en seksualiteit. Deze podcasts en meer staan nu ook op Spotify, zodat je op elk gewenst moment onze nieuwe en oude gesprekken kunt (terug)luisteren. 

De meest recente podcast gaat over Indekerngezond, een ontmoetingsplek in Leidsche Rijn Centrum. Het is een idee vanuit de wijk: opgezet door bewoners, voor iedereen die in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern woont en werkt. In dit bijzondere pand gaat het om de ontmoeting en kan je workshops volgen over positieve gezondheid. 

Wil je weten hoe dit idee is ontstaan en hoe zo’n (netwerk)samenwerking in de wijk werkt? Dit en meer ontdek je in de laatste Lister podcast: Indekerngezond. 

Luister de Lister podcasts hier.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister helpt: hoe maak je van je huis een thuis?

Lister bouwt graag mee aan een samenleving waarin voor iedereen plaats is en waarin iedereen zich thuis voelt. Maar hoe...

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...