Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Liefde voor innovatie

Liefde voor innovatie

 

Op 14 februari – Valentijnsdag! –  organiseert de RIBW Alliantie, in samenwerking met Federatie Opvang, een innovatie-evenement. Het thema is ‘liefde voor innovatie’.

Iedereen die een warm gevoel van binnen krijgt van creativiteit, vernieuwende ideeën om praktische dilemma’s in de zorg op te lossen en uitwerking van deze ideeën in de praktijk is welkom. Er worden diverse workshops georganiseerd om innovatieve en creatieve oplossingen te bedenken rondom een bepaald thema of dilemma of een probleem.
Het evenement duurt van 12.00 – 17.00 uur en de locatie is het voormalige hoofdgebouw van Sanatorium Zonnestraal (architect Duiker) te Hilversum. Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor iedereen met gevoel voor architectuur, historie, landschapsarchitectuur en gezondheidszorg.

Programma
De middag start met een introductie van Artie van Tuijn, voorzitter van RIBW Alliantie. Na de introductie zijn er 5 workshops die ingaan hoe je innovatieve en creatieve oplossingen kunt bedenken. Onder andere Garage 2020 en Strategiemakers leiden de workshops.

12:00 Inloop en lunch
12:45 Welkom en inleiding
13:00 Deelsessie 1 workshops
14:45 Deelsessie 2 workshops
16:00 Afsluiting en borrel

Aanmelding
Aanmelden kan hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.