Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Jouw persoonlijke verhaal in een animatie

Jouw persoonlijke verhaal in een animatie

Of je nu vaker of langdurig psychische hulp krijgt óf juist mensen begeleidt of behandelt die lichamelijke of psychische klachten hebt: je zal vaak moeten vertellen wie je bent. Als je vaker hetzelfde verhaal vertelt, kan je het steeds makkelijker vertellen. Jouw verhaal kan zelfs daardoor iets verder van je af komen te staan, alsof je over iemand anders praat dan over jezelf.

Een persoonlijke animatie

In dat geval kan het moeilijk zijn om emotie in je verhaal te leggen. Of goed uit te leggen wat je voelt en denkt als je je somber voelt. Het maken van een persoonlijke animatie is een goede oplossing. Door het gebruik van (je eigen) stem en bijpassend beeld, komt jouw verhaal precies over zoals je zou willen.

Je verhaal digitaliseren

Lister werkt samen met PANOMA, een jong bedrijf dat dit gespecialiseerd is in dit type animaties. Dat doen ze niet alleen, maar samen met jou. Want wie kent jouw verhaal nou beter dan jijzelf?
En als je je eigen animatie hebt, kun je die delen met wie je maar wilt. Met je begeleider, je familie, vrienden of misschien zelfs je toekomstige werkgever. Het is aan jou!

Iedereen die bij PANOMA werkt, is ervaringsdeskundig. Daardoor kun je net dat beetje extra hulp krijgen als je er niet uitkomt. 

Leren en inspireren

Ben je benieuwd naar het resultaat? Dan kun je filmpjes van anderen bekijken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.