Spring naar content
Nieuwsoverzicht

Enik Retreat voor een hoopvol perspectief: 16 t/m 20 januari

Enik Retreat voor een hoopvol perspectief: 16 t/m 20 januari

Geef een impuls aan je herstelproces. En begin 2017 met de vijfdaagse Enik Retreat. Je laat de dagelijkse dingen even voor wat ze zijn en onderzoekt welke richting je op wilt en wat je nodig hebt. Dit doe je aan de hand van een inspirerend programma in een omgeving met gelijkgestemden. Wees welkom van 16 t/m 20 januari 2017.

Bij Enik draait het om leren leven, van elkaar en met elkaar. Menig deelnemer is verrast over de kracht die uitgaat van het samen werken aan herstel. Deelnemer Mario: “Wat een mooie, heerlijke midweek heb ik gehad op de Enik Retreat. Ik heb heel veel mooie mensen meegemaakt. Ik heb ze altijd buiten mijn voordeur gelaten. Ik heb veel gemist. Maar dit is mijn opening geweest.”

Plan
In de vijfdaagse ga je aan de slag met thema’s die al langer spelen in je leven. Je maakt je eigen plan hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Hier werk je iedere dag aan. Ook volg je mindfulness- en reflectiebijeenkomsten. Tussendoor is er tijd om te ontspannen. Of om te bewegen met roeien en yoga. Iedereen heeft een eigen eenpersoonskamer.

Waardering
Vier groepen deelnemers hebben de retreat gevolgd. Zij waarderen de vijfdaagse met een negen op thema’s als persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en peercontact. Ook de verse maaltijden, het sanitair en de bedden scoren hoog.

Interesse?
Je kunt terecht bij Tjebbe Tamboer via tjebbetamboer@lister.nl of bel (030) 289 12 04. Langskomen bij Enik om de sfeer te proeven en de kamers te zien kan natuurlijk ook.

Data voorjaar 2017
16 t/m 20 januari, 13 t/m 17 februari, 13 t/m 17 maart, 10 t/m 14 april, 8 t/m 12 mei en 19 t/m 23 juni.

Kosten
De Enik Retreat kost 495,- euro. Mensen met een zorgrelatie met Lister betalen niets. De gemeente betaalt de kosten voor inwoners van Utrecht en randgemeenten.

Meer informatie
Meer over Enik Retreat
Retreat op youtube